Mézeskalácsot ehet egy 14 hónapos?
Figyelt kérdés
2019. dec. 22. 21:12
1/8 anonim válasza:
Ha nem nagyon fűszeres, akkor ehet, ha szívesen rágcsálja. Úgysem fog több kilót elfogyasztani belőle.
2/8 anonim válasza:
Egy 14 hónapos már mindent ehet. Enyém szilveszterkor lesz 14 hós. Én adok neki.
3/8 anonim válasza:
Ha be van vezetve a glutén, tojás, méz..akkor igen. Ha dió is van benne akkor hanyagolnám.
4/8 anonim válasza:
Nem adnek neki, 16 honaposnak sem adok mert van benne mez es fuszerek
5/8 anonim válasza:
Méz hőkezelve van... ugye a botulizmus veszélye miatt kell késôbb bevezetni.
Ha bevezeted, akkor mehet..
Fahéjat rég ehet, ha kapott már.
14 hónapos a tojással, gluténnel is kellett találkozzon.
Akkor ehet.
Nyilván ne sokat, mert azért elég cukros dolog
Nálunk dióféle és tej sem kerül bele
6/8 anonim válasza:
A 10 hónaposom is eszik, sütve semmi baj nincs a mézzel.
7/8 anonim válasza:
Én 11 hónaposan adtam már neki télapókor pár falat mézeskalit.
A méz sütve van, a fűszerrel nem értemi, mi a baj, én kb 7 hónapos korától fűszerezek, fokozatosan, ezt is javasolják.
14 hónapos a gomba meg esetleg a csonthèjasok kivételével mindent ehet, bár én az utóbbit is adtam már
8/8 anonim válasza:
Én tavaly úgy kezdtem bevezetni a mézet (másfél éves volt), hogy mézes győri édes kekszet adtam neki néha, majd jött a karácsony - és a cukormáz nélküli mézes kalács. Amikor elmúlt 2 éves, akkor pedig magának vezette be a mézet :D az apja méhész és segített neki pergetni, majd egy villám gyors mozdulattal belemártotta az ujját és megkóstolta. Azóta nagyon szereti, de csak néha adok neki (2és fél éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!