Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mézeskalácsot ehet egy 14...

Mézeskalácsot ehet egy 14 hónapos?

Figyelt kérdés
2019. dec. 22. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem nagyon fűszeres, akkor ehet, ha szívesen rágcsálja. Úgysem fog több kilót elfogyasztani belőle.
2019. dec. 22. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Egy 14 hónapos már mindent ehet. Enyém szilveszterkor lesz 14 hós. Én adok neki.
2019. dec. 22. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
Ha be van vezetve a glutén, tojás, méz..akkor igen. Ha dió is van benne akkor hanyagolnám.
2019. dec. 22. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
6%
Nem adnek neki, 16 honaposnak sem adok mert van benne mez es fuszerek
2019. dec. 22. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Méz hőkezelve van... ugye a botulizmus veszélye miatt kell késôbb bevezetni.

Ha bevezeted, akkor mehet..

Fahéjat rég ehet, ha kapott már.

14 hónapos a tojással, gluténnel is kellett találkozzon.

Akkor ehet.

Nyilván ne sokat, mert azért elég cukros dolog

Nálunk dióféle és tej sem kerül bele

2019. dec. 22. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
A 10 hónaposom is eszik, sütve semmi baj nincs a mézzel.
2019. dec. 22. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Én 11 hónaposan adtam már neki télapókor pár falat mézeskalit.

A méz sütve van, a fűszerrel nem értemi, mi a baj, én kb 7 hónapos korától fűszerezek, fokozatosan, ezt is javasolják.

14 hónapos a gomba meg esetleg a csonthèjasok kivételével mindent ehet, bár én az utóbbit is adtam már

2019. dec. 23. 07:19
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Én tavaly úgy kezdtem bevezetni a mézet (másfél éves volt), hogy mézes győri édes kekszet adtam neki néha, majd jött a karácsony - és a cukormáz nélküli mézes kalács. Amikor elmúlt 2 éves, akkor pedig magának vezette be a mézet :D az apja méhész és segített neki pergetni, majd egy villám gyors mozdulattal belemártotta az ujját és megkóstolta. Azóta nagyon szereti, de csak néha adok neki (2és fél éves).
2019. dec. 23. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!