Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Van itt olyan akinek a pár...

Van itt olyan akinek a pár hós babája evészavaros?

Figyelt kérdés

Kifejtem

Kislányom 7 hós, 5 hósan kezdtük a hozzátáplálást. Ami izlik neki abból többet eszik, ami meg nem az meg max 5 kanál. Szinte semmit nem szeret.

2024. aug. 18. 13:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát ha az én gyerekem megevett volna 5 kanállal abból, ami nem ízlik neki... ugraltam volna örömömben. Ez alapjan a te lanyod egesz jól áll a hozzátáplalásban! A hugom kisfia 9-10 honapos koraig max. 2-3 kiskanallal evett akármiből is. Aztan belejött.

Nehogy a tévkepzeteid miatt aztan tényleg evészavarost csinálj egy egeszseges gyerekbol. Nem kell mennyiségeket ennie még, es később is jóval kevesebb elég nekik, mint egy felnőttnek.

2024. aug. 18. 20:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm a kedves és nem kedves válaszokat... Külön köszönöm a hatosnak aki kifejtette ezt nekem. HÓS VAGY HÓNAPOS EGYKUTYA..istenem ilyesmibe belekötni. Azért kezdtük el 5 hósan mert nem akarta már a tápszert se inni normálisan és nem hízott semennyit. Szerintem senkinek nem tartozom magyarázattal, nyilván volt okom rá és nem azért kezdtem hozzátáplálni mert nincs pénzem tápszerre ...
2024. aug. 18. 20:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondjuk nem irtad, hogy a hízassal is hadilábon áll, mert az egy kicsit arnyalja a helyzetet. De még az sem feltétlen nagy baj. Mindenesetre amit leirtal a kerdesben, az tök normalis.

Az én lányom tejből/tápszerből sosem ette meg az elvárt minimumot. De gyarapodott (kisebb megállásokkal). Még kis duci is volt 4-10 honaposan. Aztan azota vekonyka. De volt kitöl örökölnie, es egeszseges típus szerencsere.

2024. aug. 18. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!