Akinek evészavaros a gyereke hogy vette észre? Milyen jelek utalhatnak erre?
Nálunk is ez van. és én hiába nem adtam mást, inkább éhezett. az enyém 11 kiló 2.5 évesen. (amúgy 2 évesen a 12-13 kiló több mint jó, mit akarsz???)
nekem 5 féle kaját fogad el. mi már gondolkodunk, hogy elvisszük pszichológushoz :((( nálunk a zavar különböző undorok formájában jön el. Nem nyúl semmihez ami nem száraz. tehát üres kenyér igen de vajas nem (öklendezik tőle), üres tészta igen, de tejföllel, paradicsomszósszal nem, stb.
Megörültem ennek a kérdésnek, félre ne érts, mármint nem azért, mert szenvedsz vele, csak hogy másnál is van így, ugyanis ugyanebben a helyzetben vagyunk.
2 éves lesz, igaz, csak 11 kg, reggel 2-2,5 dl tej, délig semmi, akkor egy gyerek tányérnyi leves (s.répa, tészta, lé), aztán alvás, 3 körül kap valami péksüteményt (rendes főtt ételt, gyümölcsöt jó ideje abszolút nem akar enni), amibe beleharap kettőt, és közli, hogy "kész"...
Este vacsorára eszik pár falatot (4-5 villányit, virsli, halrudacska, ilyesmi), aztán 1 dl tej alváskor.
Én meg már kikészülök:-S
kedves utolsó!
már rájöttem hogy kár aggódni.azt mondják a gyerekek tudják mi a jó nekik,hát én úgy döntöttem ráhagyom.azóta vannak olyan napok amikor nem eszik nap közben szinte csak alig,és uzsira vagy vacsira tele eszi magát,ez megnyugtat.nem igen eröltetem,egyszer megkinálom ,ha nem nem.amugy amikor du-n kiviszem futkosni az utcára kifutja magát akkor eszik mint a kisangyal.amugy nagyjából rendbe jött az evése vagyis talán kicsit jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!