Másfél éves evészavaros gyereket hova vigyem, hogy lásson más gyerekeket enni, vagy jó gyerekpszichológushoz?
Sima bölcsi kizárva, mert nem megyek mèg vissza dolgozni legalább fél évig. Magánbölcsiről úgy hallottam, hogy akkor is megszűnik a GYED folyósítása, ha oda viszem. Milyen lehetőség van még?
Nincs az ismeretségi körben kisgyerek, játszótéren sem esznek /barátkoznak igazán, nincs ötletem.
Súlyos evészavar megoldására kellene, hátha segít. Az orvosok nem találják az okát. Még pszichológusra gondoltam. Ha esetleg valaki ismer olyan szakembert, aki kicsik evészavarával foglalkozik, mehköszönném az ajánlást.
Nem biztos, hogy enni fog, csak mert a többi gyerek eszik. (nálunk sajnos nem jött be ez a stratégia)
Nekünk a védőnő étkezési klinikát javasolt (vagy már nem is tudom hogy hívják), de tapasztalatom nincs vele, mert végül nem mentünk el, nálunk máshol kellett keresni a gondot.
Keveset eszik vagy semmit vagy csak bizonyos ételeket?
6-8 dl mit iszik? Anyatejet, tàpszert, tejet? Akkor bevisz elèg kalòriàt. Ha vizet, akkor nem.
Az arcizmait nèztèk màr, hogy rendben vannak-e? Nyelőcsövèt?
Az èrtelme, mozgàsa jòl fejlődik?
Ezek rengeteget szàmìtanak.
Ha hagyod magàtòl enni, ,,malackodni", akkor sem eszik?
Jàtszótèren ha kicsit ,,ràmenősebben " baràtkoztok, akkor hàtha ,,felszedtek" valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!