Mit adjak a 7 hónapos kisfiamnak enni,amitöl jobban hízna?
Kisfiam koraszülött volt 1600 g-mal született.2 hónapos koráig jól evett,hízott szépen.
Sajnos nem volt elég a tejem,tápszerrel pótoltam.Onnantól kezdve(utólag visszagondolva) rossz evő lett,nem jelezte,hogy éhes.Keveset evett a tapszerből,többet is kipróbáltunk pedig.
5 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást,örültem hogy ízlik neki,kivéve a túl édes ízeket.
A probléma az hogy a tápszert egyáltalán nem fogadja el,így kajába teszem be neki,kap tejpépet és a dr nö irt fel neki sinlacot,hogy jobban hízzon.
Nagyon keveset hízik és keveset is eszik.A legtöbb jó esetben a 120 g.Van hogy csak 60 g ,van hogy 90.Dr nő említette hogy etessem gyakrabban.Így 3 óránként se tud többet enni.
Most jelenleg 4700 g.
Ovis tesóitól elkapta a náhát így 100 g-ot fogyott is.
Mit csináljak,hova vigyem?Sajnos nem a legjobb az orvosunk,de itt falun csak ez van sajnos.
Amúgy nagyon nyugodt baba,nem sír sokat,szépen fejlődik,pl a hossza egész szép.
Csak az a fránya hízás...
Sehogy, miert eroszakoskodsz vele ??
Ha ehes, eszik.
6 honapos korra erdemes megduplazni a szuletesi sulyt ( alap lenne tudni ha van gyereked )a tied ezt BOVEN tulteljesitette. Akkor minek a hiszti meg eroszakos etetes ?
Ha ehes, eszik, ennyi.
Sinlacot szoktak felírni. (Gluténmentes gabonapép)
Sose csak zöldség-gyümölcs legyen, minden nap legyen vagy krumpli vagy rizs benne. Húst is adj neki gyakran, és minden nap 1 kiskanál olaj a pürébe.
Kedves egyses!Igen vannak gyerekeim,akik idöre születtek,és teljesen más az egész.Kívánom,hogy ne kelljen átélni ezt az egészet,hogy koraszülött lesz egy baba.
És 6 honapos korra háromszorozza meg a súlyát a koraszülött,úgyhogy köszönöm a kioktatást.Nem értem miért válaszolsz így ahogy.Inkább ne is írtál volna,köszi.
Kedves második ,köszönöm neked!Sinlacot napi 1x,2x kapja.Akkor odafigyelek,hogy táplálóbbat kapjon.
Kerdezo, 4 ev egeszsegugyi foiskola es 20 ev munkatapasztalat utan, ebbol par ev koraszulott osztaly lehet tobb fogalmam van rola, azert irtam ne eroltesd.
Amugy meg megharomszorozta a sulyat, ha a matek sem megy. 100 gram miatt pattogsz itt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!