Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit adjak a 7 hónapos kisfiamn...

Mit adjak a 7 hónapos kisfiamnak enni,amitöl jobban hízna?

Figyelt kérdés

Kisfiam koraszülött volt 1600 g-mal született.2 hónapos koráig jól evett,hízott szépen.

Sajnos nem volt elég a tejem,tápszerrel pótoltam.Onnantól kezdve(utólag visszagondolva) rossz evő lett,nem jelezte,hogy éhes.Keveset evett a tapszerből,többet is kipróbáltunk pedig.

5 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást,örültem hogy ízlik neki,kivéve a túl édes ízeket.

A probléma az hogy a tápszert egyáltalán nem fogadja el,így kajába teszem be neki,kap tejpépet és a dr nö irt fel neki sinlacot,hogy jobban hízzon.

Nagyon keveset hízik és keveset is eszik.A legtöbb jó esetben a 120 g.Van hogy csak 60 g ,van hogy 90.Dr nő említette hogy etessem gyakrabban.Így 3 óránként se tud többet enni.

Most jelenleg 4700 g.

Ovis tesóitól elkapta a náhát így 100 g-ot fogyott is.

Mit csináljak,hova vigyem?Sajnos nem a legjobb az orvosunk,de itt falun csak ez van sajnos.

Amúgy nagyon nyugodt baba,nem sír sokat,szépen fejlődik,pl a hossza egész szép.

Csak az a fránya hízás...

#Baba lassan hízik
jún. 11. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Sehogy, miert eroszakoskodsz vele ??

Ha ehes, eszik.

6 honapos korra erdemes megduplazni a szuletesi sulyt ( alap lenne tudni ha van gyereked )a tied ezt BOVEN tulteljesitette. Akkor minek a hiszti meg eroszakos etetes ?

Ha ehes, eszik, ennyi.

jún. 11. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sinlacot szoktak felírni. (Gluténmentes gabonapép)

Sose csak zöldség-gyümölcs legyen, minden nap legyen vagy krumpli vagy rizs benne. Húst is adj neki gyakran, és minden nap 1 kiskanál olaj a pürébe.

jún. 11. 13:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves egyses!Igen vannak gyerekeim,akik idöre születtek,és teljesen más az egész.Kívánom,hogy ne kelljen átélni ezt az egészet,hogy koraszülött lesz egy baba.

És 6 honapos korra háromszorozza meg a súlyát a koraszülött,úgyhogy köszönöm a kioktatást.Nem értem miért válaszolsz így ahogy.Inkább ne is írtál volna,köszi.

Kedves második ,köszönöm neked!Sinlacot napi 1x,2x kapja.Akkor odafigyelek,hogy táplálóbbat kapjon.

jún. 11. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
12%
Azért ha több gyereked is van, a minimum, hogy azzal eteted, ami tápláló...
jún. 11. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Te írod, hogy nem tud többet enni. Nincs baja, nincs hiánybetegsége, max percentilis szerint az alsó tizedbe tartozik. Kicsit túltolod a parázást. Nincs semmi akkor sem ha nem díjbirkózó már most. A férjem nagyobbik fia volt koraszülött 1800zal született és 1 éves koráig sokkal kisebb volt a kortársainál, mindenki cseszegette őket. Sosem volt jó evő és rettentő válogatós is volt. Idén már 17 lesz és átlagos tini, de oviban meg ő volt az egyik legmagasabb. Lazíts!
jún. 11. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

Kerdezo, 4 ev egeszsegugyi foiskola es 20 ev munkatapasztalat utan, ebbol par ev koraszulott osztaly lehet tobb fogalmam van rola, azert irtam ne eroltesd.

Amugy meg megharomszorozta a sulyat, ha a matek sem megy. 100 gram miatt pattogsz itt ?

jún. 11. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Miket eszik egy nap? Mennyi a korrigált kora?
jún. 11. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Az eggyes az én kérdésem alá is ilyet írt, biztos vagyok benne hogy ugyanaz a kommentelő.
jún. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!