Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 7 hónapos kisfiamnak szeretném...

7 hónapos kisfiamnak szeretném bevezetni apránként a darabos ételeket. Mivel kezdjem?

Figyelt kérdés
Még nem ül, autós hordozóban vagy dönthető etetőszékben etetjük (inkább a hordozóban) 2 foga kibújt de még nem rendesen. Kapott már korábban kis kenyérdarabokat, azokat élvezettel elnyammogta. Akkor a kezünkben fogtuk. Úgy látom, hogy menne neki hogy egy két darabos dologgal megpróbálkozni. Adhatok neki így vajon, vagy várjam meg míg felül? Illetve ha igen, mi az amin anélkül tudna elnyammogni, hogy baj legyen? Pufi, kölesgolyó, babakeksz?
2019. ápr. 24. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Noverem babapiskotat adott nekik, nagyon csocsaltak, de en a helyedben pepessel kezdenem, vmi lightos, alma, barack
2019. ápr. 24. 12:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy 5 hónapos kora óta hozzátáplálunk, szóval pépeset szépen eszi, annál is imitálja a rágást,forgatgatja,szóval nem csak nyeli általában.
2019. ápr. 24. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
8hónapos üveges babaételek már darabosak. Azzal kezdtem és így láttam is mekkora darabok vannak benne, ha te párolsz neki pl. almát, akkora kockákra vágod.
2019. ápr. 24. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Én blw-ztem, de szetintem a darabos étellel érdemes megvárni amíg ül.
2019. ápr. 24. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy kislányom már ül de Ő is 7 hónapos. Én adtam neki babapiskótát, pufit is és nagyon szépen elnyammogja. Pedig még egy foga sincs.
2019. ápr. 24. 15:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És hol lehet kapni olyan baba piskótát, amiben nincs tojás?(plusz pont ha nincs agyoncukrozva)
2019. ápr. 24. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!