7 hónapos kisfiamnak adhatok a milánóiból turmixolva úgy, hogy a gombát kiveszem és a tészta tojás nélküli? Az nem gond, hogy a gomba íze benne van?
Attól függ, hogy haladtok a hozzátáplálással.
Igaz, hogy az én lányom 8 hónapos, de nem kapott még hagymát, és semmilyen fűszert. Így értelemszerűen neki nem adnék belőle. Meg mondjuk én szeretek fűszeresebben főzni. A fiamnak is sokáig külön főztem, mert nem akartam a mi kajáinkat kevésbé fűszerezni, neki meg semmi szüksége nem volt még olyan intenzív ízekre.
De nyilván ti hamarabb kezdtétek, előrébb jártok. Ha kapott már mindent ami a milánóiban van, akkor a gomba kivételével adhatod.
Miért is ilyen haszontalan amit írtam?
Azért mert nem vagyok hajlandó magunknak máshogy főzni, és inkább bonyolítom a SAJÁT dolgom azzal, hogy a gyereknek külön főzök? Igen, rettentő szar anya vagyok mert nem mondtam le a megszokott ízvilágról... Annyi mindenről mondtam le a gyereknevelés miatt, van ami hiányzik, van ami nem, legalább a jó kaják had maradjanak már meg...
Vagy azért mert azt mondtam adjon neki? Nyilván a tápszeres babák sokkal hamarabb ismernek meg bizonyos dolgokat. Bár ehhez nem értek, mert az én gyerekeim anyatejesek, és hát 7 hónaposan még igen messze álltak a milánóitól. Viszont ismerős tápszeres gyerekek ilyenkor már sokkal több mindent megettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!