Ezeket hogyan vezessem be a 7 hónapos kisfiamnál?
én ebben a korban mindig a már bevezetett dolgokból+csirkemellből csináltam neki pürét, és akkor abba tettem egy-egy kanállal főtt tököt, főtt cukkinit stb, ha új dolgot kapott azt mindig 2-3 napig adtam újként adagolva a régi püréhez, tehát sosem csináltam olyan hogy egy bevezetett kombinációba 3 napon belül két új dolgot tettem.
a paradicsomtól pl pöttyös is volt a lányom egy ideig, egyébként most 2 éves imádja, kinőtte.
ha 2-3 nap után nem ütötte ki akkor annyit amennyit szeretne...
pl kedden szerdán kapott csirkemell-rizs-brokkolit összedarálva, egy teáskanál paradicsommal, és ha nem ütötte ki, akkor csütörtök vagy pénteken már paradicsomos húst evett krumplival...
szóval onnan már mindegy a mennyiség.
Ó köszönöm szépen a választ! :)
Ez nagyon tetszik! Bár a brokkolitól tartok :/ 3 hónapos mikor ettem egy picit (anyatejes) és nagyon fájt tőle a pocija! :( De lehet, hogy most nem lesz baj?
hát nekem egyedül a karalábéra volt érzékeny szoptatás alatt és arra a hozzátáplálás során is az első évben..
nagyon óvatosan add neki, aztán meglátod mennyire fújja fel. valószínű azóta már kinőtte. almát is nagyon szerette a lányom brokkolival, valami érthetetlen módon. alma+brokkoli+csirke. imádta így.
Megpróbálom, csak így deríthetem ki, hogy bírja e!
Alma brokkolival? :D érdekes! :D Ha a fiam nem eszi meg simán, majd én is teszek bele almát, hátha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!