Vajon tehetek bele balakekszet?
Szerintem ha pirított szalonnát teszel bele neki tükörtojással még laktatóbb lesz neki.
Nyugodtan tedd tönkre az emésztörendszerét a túl korai hozzátáplálással. Az összes babakeksz tele van cukorral, semmi szüksége rá egy 4,5 hónaposnak, ahogy almapürére sem.
Egész életében ehet, minek kell sietni? 6 hónapos koráig ráér.
Haztartasi kekszet inkabb ne, az cukros. A dm-ben, rossmannban kaphato olyan, amiben csak gyumolcs van asszem zabbal vagy valami massal, nem tudom mar, de az osszetevoi is szepek, hozzaadott cukor nincs benne.
Adhatod neki, ha gondolod, de most hogy egy 4,5 hosnak erre mennyire van szuksege.. hat kb semennyire.
Igen, technikailag az, megemeli a vercukorszintet, bar ez a kerdes nem ennyire egyszeru, mert az se mindegy, hogy milyen formaban es mivel fogyasztod a gyumolcsot. Maradjunk annyiban, hogy nem karosabb megenni 200 gramm epret a 2 gomboc fagyi helyett…:D
De ha most egy adott termekrol beszelunk, azert nem mindegy, hogy van-e hozzaadott cukor benne vagy csak a gyumolcsben levo gyumolcscukor az. Egyreszt legalabb termeszetes, masreszt a mennyiseg a kerdeses.
Bio és természetes cukor mentes. De lehet igazatok. Mert 3 napja alig akar tápszert enni mióta kapja az alma pürét, csak este meg éjjel eszik mennyiséget. Gondolom eltelíti a pép. Plusz ma nagyon fájt a hasa is. Holnap megyünk dokihoz, majd ő megmondja, mit hogy csináljunk. Bár erre az almapürére rá van írva ,hogy 4 hónapos kortól. Na mindegy. Lehet várok még vele, csak hát ugye egy idő után ,nyilván nem 4 hónap után, de már nem lesz elég tápláló neki a csak tápszer. És hát a tápszeres babákat előbb , 4 hónaposan el lehet kezdeni hozzátàplàlni.
Na mindegy,aki bunkó hangnemben válaszolt lepontoztam, és bekaphatja, a tobbinek(ha volt ilyen) köszi .
Dehogynem eleg a tapszer. 6 hosan kezdtuk a hozzataplalast a kisfiammal, de most 13 honaposan is kap tapszert meg reggel-este, mert igenyli.
El lehet kezdeni 4 honaposan, de nem kotelezo. En inkabb vartam, bar nalunk abszolut nem is volt ra erett, a nyelvkiloko reflexe is sokaig erosen jelen volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!