6 hónap körüli babák anyukái, nálatok hogyan alakul a hozzátáplálás?
Akkoriban sehogy. 10 hos koraig, ha jo napja volt, akkor 2 falatot volt hajlando enni es ennyi, tapszeren elt leginkabb. Ha nem volt jo napja, semmit.
Viszont utana nagyon beindult es azota imad enni.
A tanacsom a turelem :D
7 hónapos.
Mi 5 hónaposan kezdtük.
Mára ülve velünk eszik. Elé adom a falatkákat és nyomja befele. Rengeteg mindent evett már.
Hagyj pár nap szünetet. Az én lányomat 7,5 hónapos koráig nem érdekelte más az anyatejen kívül. Nem tragédia.
Esetleg nézz utána a blw-nek, lehet, hogy az etetés a probléma, szívesebben enne önállóan.
5 hónaposan kezdtük, de akkoriban lett egy nagy betegsége, így 6 hónaposan folytattuk.
Totál nem érdekelte. 2 kanál után abbamaradt. 10-11 hónapos volt mire valamennyire elkezdett érdeklődni, akkor is csak a falatok váltak be, püré nem.
16-18 hónapos volt mire kezdett mennyiséget enni.
Most 2,5 éves, ugyanolyan gyerek mint a többi. Nem maradt le semmiről, csak én őszüptem majdnen bele 😁
Fiam tápszeres volt szintén nem fogadott el semmit 6 hónapos múlt mikor elkezdtem próbálkozni. Én kb 1,5 hét után meguntam láttam nincs kész. Hagytam neki 2 hetet és újra próbáltam. Akkor már nyitotta a száját és érdeklődő volt. Hamar elkezdett mennyiségeket enni. Azóta is nagy az étvágya 13 hónapos.
Hiába hat hónapos nem biztos, hogy érett rá.
Próbálkoztunk 1 hétig a pürèkkel, de egyre nagyobb volt az ellenállás, ezért pihentünk 1 hetet. Újra kezdtük 1 hete, mostmár hajlandó pár falatot enni, de csak kizárólag falatkákat és ha ő teheti a szájába. Ja és persze az kellene neki amit mi eszünk, tegnap kivette a kezemből a túrós pogácsát, de akkor is fel volt háborodva amikor a muffinból nem kapott :) Úgyhogy most így csináljuk, én meg olvasgatok blw témában 🤷🏻♀️
Teljesen más tapasztalat mint a testvére volt, ő már az első alkalommal is kikapta a kezemből a kanalat és nyitotta a száját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!