Hogyan számít ha többféle ízesítésű?
Ha már bevezetted külön az almát, akkor a szilvát be lehet vezetni az alma-szilvás bébiétellel.
De 4 hónaposnak még nem vezetünk be semmit.
Ez 4 honaposan miert kerdes ?
6 honapos kortol kezdodik a hozzataplalas. Igen, akkor is, ha tapszeres.
Na, a sok húgyagyú idetalált. Hát, pedig mindenkinél akkor kezdődik, amikor elkezdi, mivel egyedül ő befolyásolja, nem csak úgy magától megtörténik. Le lehet pontozni. Az is egy tény, hogy ajánlás. Én nem kezdem előbb előbb, de elég vicces tényekkel vitatkozni. Egyébként meg a WHO ajánlásai kb.évente változnak. Amit ma tökéletesnek hisztek, jövőre már lehet, hogy a köztudatban halálos veszélyeztetés lesz(nem a hozzátáplálás kezdő ideje feltétlenül, hanem bármi.) Szóval ne képzeljétek olyan okosnak magatokat 😘
Kerdezo, persze, el lehet, ujszulottnek is adhatsz amit akarsz, csak a kerdes, megeri -e ? Megeri e szembe menni a tudomannyal ? Mert a 60-as evekben ugy csinaltak ? 2024 van, a tudomany naponta fejlodik.
Vagy te erre tetted fel az eleted, hogy ezt kutasd ? Ez a szakmad ? Csinaltal tobb szazezer emberrel felmerest ?
Lesz meg 85 eve enni ... nem kell rohanni.
6-os, legalabb 10 eve 6 honap az ajanlas, de nem vagyok egy szinten veled, hogy vitatkozzak 😉
Mellesleg ebben sincs igazad, mert pár éve még a tápszereseknek 4 hónap volt, csak az anyatejeseknek volt 6 régóta.
Ez így igaz!
A kérdés se az volt, mikor kezdjem el hanem hogy a fent írt két fajta gyümölcsös kaját hogy kell érteni!
Ami bármilyen “ízesítésű”, azt semmikor sem adom a gyerekemnek.
Ha almából van, vagy szilvából van, vagy mindkettőből, akkor igen, de fokozatosan.
Én még reszeltem az almát, kis kekszet, és kapta az almapürét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!