Hozzátáplálás miatt visszatért a hasfájás?
Sziasztok! Kislányom nagyon hasfájós volt, 4-4,5 hónaposan nőtte ki. Egy ideje már kinézte a kaját a szánkból, betöltötte a 6 hónapot is, így elkezdtem kóstoltatni. Kapott reszelt almát, majd őszibarack pépet. Délelőtt adtam neki, amennyit elfogadott(5-6 kiskanál). Este/éjjel pedig jött az ordítás, hasfeszítés. Széklete nem változott, nem hinném hogy szorulása lett tőle. Bár az is lehet, hogy a fogzástól sír éjjel is, már nem tudom eldönteni.
Nyilván most hagyok pár nap szünetet a kóstoltatással. Csak nagyon elkeseredtem, hogy ez sem megy zökkenőmentesen, hiába enne már. Eddig csak anyatejet kapott.
A hosszú magyarázat után, a kérdésem az lenne, hogy a hasfájós babátok hogy viselte a hozzátáplálást? Mikor tudtatok étkezést kiváltani?
Szerintem a nyers alma bánthatja a pocakját. Szerintem probálkozz főtt alma/ krumpli keverékkel.
De tényleg a fogzás is bezavarhat.
Én krumpli, sárgarépával kezdtem, az alma savas.
Az is lehet.
Vagy a fogzás.
Ne keseredj el, ez normális. Az is megküzd ezekkel, akik a social mediaba csak a rózsaszín buborékokat posztolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!