Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálás miatt visszatért...

Hozzátáplálás miatt visszatért a hasfájás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kislányom nagyon hasfájós volt, 4-4,5 hónaposan nőtte ki. Egy ideje már kinézte a kaját a szánkból, betöltötte a 6 hónapot is, így elkezdtem kóstoltatni. Kapott reszelt almát, majd őszibarack pépet. Délelőtt adtam neki, amennyit elfogadott(5-6 kiskanál). Este/éjjel pedig jött az ordítás, hasfeszítés. Széklete nem változott, nem hinném hogy szorulása lett tőle. Bár az is lehet, hogy a fogzástól sír éjjel is, már nem tudom eldönteni.

Nyilván most hagyok pár nap szünetet a kóstoltatással. Csak nagyon elkeseredtem, hogy ez sem megy zökkenőmentesen, hiába enne már. Eddig csak anyatejet kapott.

A hosszú magyarázat után, a kérdésem az lenne, hogy a hasfájós babátok hogy viselte a hozzátáplálást? Mikor tudtatok étkezést kiváltani?

nov. 11. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nyers alma bánthatja a pocakját. Szerintem probálkozz főtt alma/ krumpli keverékkel.

De tényleg a fogzás is bezavarhat.

nov. 11. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én krumpli, sárgarépával kezdtem, az alma savas.

Az is lehet.

Vagy a fogzás.

Ne keseredj el, ez normális. Az is megküzd ezekkel, akik a social mediaba csak a rózsaszín buborékokat posztolja.

nov. 11. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Bármi lehet, ne keseredj el.
nov. 11. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!