Hozzátáplálástól hasfájás? Volt így valaki babája?
Kisfiam 4 hós és elkezdtem a hozzátáplálást nem túl nagy sikerrel,úgy veszem észre fáj a hasa tőle.
Alma,őszibarack,sütőtök....ezeket kapta még. Aztán abbahagytam 1 hete és semmi baja,szóval valószínű ez a probléma. Lehet nem elég érett még a pocija rá?! Meddig lehet csak tápszeres? Vagy mennyi idő mire hozzászokik és nem fog fájni a hasa tőle?
Mi is így jártunk, 6 hónaposan futottam neki még egyszer, addig elég a tápszer. És nem fáj tőle már a hasa.
Csak hát bukós így jó lett volna, de mivel azért elfogadható volt a gyarapodása, hagytam a fenébe.
nem hozzászokik, hanem megérik. egyébként se szabadott volna ennyi mindent adnod, az első íz 1 hét.
vrjál, akár 6 hónapos koráig is. enyém anyatejes volt, 4 hónaposan mondta a védőnő, hogy nyugodtan kóstolhat egy pici almát. fájt tőle a hasa, 4 hét múlva próbáltam legközelebb, akkor már nem volt gond. de akkor is szép fokozatosan, 1 hónap alatt adtam azokat amit te pár nap alatt ;)
Nagyon köszönöm,jaj szegény gyermek akkor jól kitoltam vele. :(
Ő is bukós és egyébként szépen gyarapszik. Jövő héttől akkor rámegyünk pici almával aztán meglátjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!