Tegnap lettünk 4 hónaposak és lassan el szeretném kezdeni a hozzátáplálást, de nem igazán tudom hogy hogyan is működik ez? Első babám és tápszeresek vagyunk valamint pici reflux és hasfájás. Volt is bajunk a tápival mire bevált a Milumil Komfort1.
Szerintem keressetek egy hozzátáplálási táblázatot és az alapján mehet neki. A legjobb ha kérsz egy táblázatot az orvosotoktól, védőnőtöktől, vagy elviszed megmutatni a védőnőnek a táblázatot ami szimpi Neked.
Én ezt a táblázatot mutattam meg a védőnőmnek és rá is bólintott hogy így mehet. Bár én 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást kizárólag anyatejes babámnak:
Négy hónapos létedre elég jól tudsz írni.
De nem hiszem, hogy tápszeren élsz, és emiatt fáj a hasad.
Ha meg csak a gyerekedröl van szó - és te idösebb vagy -, akkor ne írj ilyen hülyén, és kérdezd meg a gyerekorvost/védönöt arról, hogy mit és mikor adj a gyereknek.
Az orvossal nem tudod megbeszélni? a védőnővel?
Lényeg a fokozatosság és egyszerre 2-3 napig egyféle új legyen, mert akkor tudod biztosan megállapítani, hogy az jó neki, nincs rossz hatása. Reszelt alma 1-2 kanál először. Üvegreszelőn azonnal jó pép.
Tapszeres vagy ? Miert beszelsz tobbes szamban ? Kakiltatok is ma?
Egyebkent 6 honap a hozzataplalas kezdete
Hozzátáplálási táblázatot fog adni a védőnő, ráérsz elkezdeni 6 hónapos korában. Ha most a gyümölcsök miatt akarod elkezdeni, fagyaszd le, amiatt ne kezdd el. Van itt is egy: [link]
Nálunk a gyerek 4 hónapos, én 29 éves vagyok. Én már szilárd táplálékot eszem, sosem ettem tápszert. A gyerek meg szeptembertől kezdi a szilárd ételek fogyasztását.
Ráérsz hozzátáplálni 2 hónap múlva.
A többes szám meg baromi idegesítő...
Miért kell itt mindig mindenkit kioktatni?? Nem mindegy hogy ö többes személyben beszél? Fel tett egy kérdést és kb mindenki oktat nem pedig a kérdésre válaszol hu de tökéletesek vagytok ,tisztelet a kivételnek!! Pfff milyen emberek lehetnek itt a valóságban azért erre kur@vára kiváncsi lennék!!!
Kérdező szerintem még ráértek 6 hónaposan a hozzátáplálással,vagy kérd ki a háziorvosotok véleményét!☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!