Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Tegnap lettünk 4 hónaposak és...

Tegnap lettünk 4 hónaposak és lassan el szeretném kezdeni a hozzátáplálást, de nem igazán tudom hogy hogyan is működik ez? Első babám és tápszeresek vagyunk valamint pici reflux és hasfájás. Volt is bajunk a tápival mire bevált a Milumil Komfort1.

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 16:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

Legalább itt megmondják neked névtelenül, tanulj belőle, nem szégyen az!

Buta az, aki nem tudja, hogyan illik felnőttek közt megszólalni a gyerekről. Nem többesszámban:)

2016. júl. 4. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

A többesszám még hagyján.

"tápival".

Gondolom akkor van kaksi, pisike, poci-moci, főzi, gyümike, cumika és társai..

Szólok is a páromnak, ha én is így fogok beszélni ha gyerek lesz azonnal vágjon tarkón. :D

2016. júl. 4. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Itt Angliában akárkivel beszélek, nem mondja, hogy We = Mi, hanem he/she vagy a nevét.
2016. júl. 5. 00:44
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Érdekes, Németországban sem beszelnek az anyukák többesszámban magukról meg a gyerekröl, hanem a gyereket már születéséetöl kezdve a nevén nevezik, és a gügyögés (tápi, stb) sem szokás.

A kérdezö meg elgondolkodhatna azon, hogy egyrészt ö meg a gyerek két külön ember, ha neki ez probéma felfogni, akkor komoly gondok vannak vele, másrészt neki kell(ene) a gyereket nevelni, megtanítani többek közt beszélni is, és ha ennyire képtelen erre normálisan, akkor mit tud a gyereknek átadni?

2016. júl. 5. 07:33
 15/16 anonim ***** válasza:
31%
Mikor apuka mondta akinek kislaánya van, büszkén! Már menstruálnk! 😊 Ilyenkor mindig ez jut eszembe.....
2016. júl. 9. 12:18
 16/16 anonim ***** válasza:
49%

Jajj istenem, mennyi buta személy van itt... A lényeg, hogy belekössetek valamibe, ugye? Had írjon/beszéljen már úgy ahogy akar!! Fúúúú de utálom ezt a kioktató stílust, nyilván ti mind tökéletesek vagytok, ez nem is kérdés!!! Ja, és nem német, meg angol, meg másfajta népség vagyok, és hogy nem élek közöttük annak őszintén örülök.

És igen, lehet megkövezni, de nem vártam ki a 6 hónapot a hozzátáplálás kezdetével. Nyilván sz*r anya vagyok!

Kérdezőnek bocsi az OFFért :) (igen, direkt írtam, hogy bocsi és nem bocsánat... :D :D )

A kérdésre válaszolva:

Mindenképpen a védőnőt/orvost kérdezd, de leírom én hogy csináltam :) Jövő héten lesz 6 hónapos a babám :)

Délelőtt kb. 10-11 órakor, mikor hogy alakult, adtam neki egy kis almalevet (almát lereszeled, levét ki tudod nyomni kis gézdarabon) először kb. 1-2 kanállal kapott, majd minden nap 1 kanállal többet, pár nap múlva már a reszeléket is odaadtam neki, de az nem ízlett, szerintem az állagával volt gondja, így megpároltam, és úgy adtam pár napig. Utána kevertem hozzá meggylevet, első nap keveset, aztán azt is folyamatosan emelve. Aztán jött a krumpli, amit nagyon szeretett első pillanattól :) Az is pár napig, majd kevertem bele répát, fokozatosan emelve itt is az adagot. Itt tartunk egyelőre, de még nem eszik meg egy adagot egyszerre. :)

2016. júl. 15. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!