Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Védőnő 4 hónaptól ajánlja a...

Védőnő 4 hónaptól ajánlja a kóstoltatást?

Figyelt kérdés

Jövő héten lesz 4 hónapos a kisbabám, sajnos minden igyekezetem ellenére sem tudom szoptatni, tápszeres. Már az előző látogatáson is említette a kóstoltatást a védőnő, de most jelzett, hogy a jövő héten jön és megbeszéljük, hogy kezdjük el betöltött 4 hónap után.

Tudom mi a WHO ajánlása, engem most az érdekel, hogy itthon mi a legfrissebb ajánlás?

Tápszeres babáknál előbb indul a kóstoltatás?

2024. máj. 17. 20:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
30# A stílusoddal már lejárattad előttem magad, nem kell erőlködnöd tovább. El tudom képzelni az életed ezek után, sajnos, inkább velük foglalkoznál a pörgés helyett. Nem etetem tökéletesen és nem vagyok tökéletes, rengeteg hibám van, rengeteg hülyeség és az ellenkezőjét pedig sehol nem olvashattad. :)
2024. máj. 18. 11:53
 32/34 A kérdező kommentje:

Annyira szomorú, hogy ilyen ártatlannak tűnő kérdésekben is egymás torkának tudunk esni.

Persze itt a névtelenségbe burkolózva több mindent megengednek maguknak az emberek, de azért, na.

Ennek semmi értelme és teljesen felesleges. Én is úgy értelmeztem, hogy ok nélkül jött a "rossz helyre helyre születtek a gyerekeitek" feltételezés. Az emberek érzékenyek, az anyák főleg, létezik egy érzelmi intelligencia nevű dolog, amit sokan hallomásból sem ismernek. Az ember már nem is teszi fel szívesen a kérdéseit.

Én például tényleg csak tapasztalatokat szerettem volna olvasni, nagyon nehéz 4 hónap van mögöttünk, nehéz várandóssággal, szülés után súlyos betegséggel. Nincs tejem, pedig mindent megpróbáltam, ezért érdekel nagyon, hogy mikortól/hogyan tudom kicsit bővíteni a palettát a hozzátáplálással, ugyanis amíg az anyatej íze változik, a tápszeré ugyanaz.

Köszönöm a vélenényeket és sajnálom, hogy idáig eszkalálódott a kérdés.

2024. máj. 18. 12:09
 33/34 anonim ***** válasza:
29%
Amit nem ismer, az nem hiányzik. Felesleges azért korán hozzátáplálni, mert szerinted egyhangú a tápszer. Bőven lesz egy egész élete ízeket kipróbálni.
2024. máj. 18. 12:32
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
31# Igen és írtam elnézést, ha olyat bántottam akit nem kellett volna. Még egyszer elnézést azoktól a normális emberektől.
2024. máj. 18. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!