Jövő héten lesz 4 hónapos a kisbabám, sajnos minden igyekezetem ellenére sem tudom szoptatni, tápszeres. Már az előző látogatáson is említette a kóstoltatást a védőnő, de most jelzett, hogy a jövő héten jön és megbeszéljük, hogy kezdjük el betöltött 4 hónap után.
Tudom mi a WHO ajánlása, engem most az érdekel, hogy itthon mi a legfrissebb ajánlás?
Én is utoljára írok neked, mert tényleg nem ez a fontos a kérdezőnek.
Tanulj meg helyesen fogalmazni, és értő olvasást gyakorolni!
+ jobb becenevet kitalálni, mert itt nem engem kell drága tudatlannak nevezni, kedves mindenről és mindenkiről van véleményem, és tudom, hogy ők mit gondolnak, de csak feltételezem a dolgokat.
2024. máj. 18. 00:08
22/34 anonim válasza:
2 gyerekem van, 2.5 illetve 5 évesek.
Doki is és a védőnő is a 4hót javasolta. Ráadasul úgy, hogy a dokink a megyei korház gasztro osztályának a vezetője.
Én mind a 2vel el is kezdtem 4hónaposan, DE figyeltem őket. Hogy nem e lökik ki a nyelvükkel. Nem-e faj a hasuk, stb stb..
Nekem mind a t 4hónaposan megérett rá, imádtak enni.
2024. máj. 18. 07:20
23/34 anonim válasza:
"kedves" 8as, nyugodj meg, a fiam a lehető legjobb helyre született, imádjuk, ő is minket, és nem, nem nyomunk le a torkan semmit. Csak itt pár hozzád hasonló bolondnak hihetetlen, hogy vannak olyan gyerekek, akik korábban is megszeretik az evést. Asd el magad.
2024. máj. 18. 09:16
24/34 anonim válasza:
Kóstoltatással nincs gond ennyi idősen, 1-1 kanál almalé, reszelt alma. Nem azt mondta, hogy tukmáld bele és válts ki minél előbb egy étkezést. De pár kanáltól mi baja lehet, ez tényleg az elején csak arról szól, hogy ismerkedik az ízekkel.Figyeld a babád reakcióját és hallgass az ösztöneidre
2024. máj. 18. 09:17
25/34 anonim válasza:
23, Magadra vetted, de akkor megvan az oka, gondolom. Sehol nem írtam, hogy nem szeretheti. Bolond a drága jó tudod... :) Be lehet fejezni amúgy, hogy ezek szerint valami célba talált okkal és fáj nektek? A bolondozást és társait, parasztozást, mert ha jól emlékszem nem írtam senkire, hogy bolond, paraszt, társai. Ezek után tényleg jó helyre született a gyerek, ja ... :D HA NEM tukmáltad okostojás bele, hanem evett, stabil volt a tartása, stb, akkor mit veszel magadra? Melyik érint akkor téged?
2024. máj. 18. 09:30
26/34 anonim válasza:
Nekem a gyerekorvos is 4 hónaposan mondta, de nem kezdtem el, csak 5,5 hónapos korában.
Nagyobbik gyereknél próbáltam előbb, de ő meg 7 hónapos koráig nem akart enni. Időnként kóstoltattam de kitolta a nyelvével és mindig tartottam 2-3 hét szünetet.
Szerintem amúgy nincs jelentősége, van baba aki 4-5 hónaposan készen áll rá, van aki nem, náluk meg úgyis látni.
2024. máj. 18. 10:02
27/34 anonim válasza:
25: a hülyeségetek fájt, értsétek már meg. Feltételezett a 8-as válaszoló, hogy aki korán kezdte, annak le lett nyomva a torkán, és rossz helyre születtek. Ez ami az emberi ostobaság fogalmát kimeríti.
Utána persze lehet mondani, ha nem így tetted mit veszed magadra?! De maga a feltételezés a sértő. Senki nem nyomja le a babája torkán a kaját
2024. máj. 18. 10:59
28/34 anonim válasza:
Itt senki, de ne legyél naiv, van aki igen, testközelből is ismerek, ARRÓL VAN meg a véleményem. De befejeztem. Akkor sértő a feltételezés, nekem nem az, ha nem érint. :D Tőlem vegyen mindenki magára mindent. De aki itt parasztozik, az a pofámba mondja legközelebb, már ha meri és képes lesz még rá. :)
2024. máj. 18. 11:09
29/34 anonim válasza:
És most már leírom, hogy akkor elnézést kérek a normálisaktól, nem a 4 hónapos elkezdésre gondoltam. Tökre hasznos itt is az, aki leírja, hogy az igényét nézte, pont. Mindet fel is pontoztam. Ha így jött át és sértő volt, bocs TŐLETEK. Aki pedig belém kötött és paraszt, társai ment, ott viszont nem tévedtem, sajnos. Nektek inkább nem írom mit kívánok. 28# voltam.
2024. máj. 18. 11:15
30/34 anonim válasza:
De engem külön kiemeltél, úgy, hogy semmit se tudsz rólam, én vagyok az 1es válaszoló. Ha valaki valótlant állít rólad, meg hogy Sz*R helyre született a gyereked, persze, hogy visszavagsz, függetlenül attól, hogy igaz-e. Akkor én mondjam, hogy te valamit K****ra kompenzálni akarsz azzal, hogy magad szerint tökéletesen taplalod a gyereked, mert minden más téren lesz*rod őt? Na, ugye, hogy idegesítő ilyeneket olvasni, akkor is, ha nem igaz?? Primitív suttyó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!