Blw-zők, hogy hogyan győztétek meg a nagyszülőket, hogy nem veszélyezteti a gyereket?
Sajnos a férjem családjában mindenki nagyon-nagyon aggódik, hogy veszélyeztetem a gyereket a blw-vel és engem nagyon zavar, hogy hazudnom kell, hogy “persze pürézünk” meg családi rendezvényeket úgy csinálni, mintha nem blw-znénk.
Sok mindenbe nem engedjük őket beleszólni, de itt úgy érzik, hogy a gyerek életével játszunk, ezért ez egy nagyon kényes téma.
Köszi a tippeket!!!
De miért kell a férjed családja orrára kötni hogy eszik a gyerek?
Szerintem alapból a kutya nem foglalkozna vele hogy te pürésítve adod az almát vagy a kezébe adod felszeletelve, csak nem kellene mellé hirdetni az igét, hogy micsoda szuper dolog hogy mi "blw-zünk", mert így nyilván valami veszélyes újhullámos hóbortnak fogják az idősek titulálni. Ebben az érvelés meg kioktatást pont visszájára sülhet csak el.
Mi közük van hozzá? Senkinek semmi köze hogy mit és hogyan adsz a gyerekednek.Eszem meg áll.
Ha ennyire értetlenek úgy se tudod megmagyarázni nekik az ellenkezőjét.
Nekem pl nem kellett győzködnöm senkit , nem hogy a nagyszülöket. Én gyerekem, én nevelem , én etetem ahogy jónak látom. Ezt neked is elkellene mondanod nekik.Ennyi.
Anya akart beleszólni ebbe meg amikor hazajöttünk a kórházból a kisbabánkkal, ott leállítottam, hogy én gyerekem , én nevelem és látom el úgy ahogyan én akarom.Jött azzal hogy ő csak segíteni akart.Nem kell.Nem is szólal meg semmibe se azóta.
Mondjuk ne nevezd blw-nek. Az idősebb generáció ugyanúgy nem pürézett a végtelenségig, hanem ahogy tudott darabost adott.
Na most ha nem kezdesz okoskodni nekik, hogy mi a bánat a blw, hanem csak annyit mondasz, hogy "darabost eszik", könnyebben megértik.
(Tudom mi a blw, sőt alkalmaztuk)
Nem tudom te mit csináltál amivel ennyire kihúztad a gyufát, de nálunk egy családi éttermezésnél úgy nézett ki a blw, hogy egy szalvétára anyuka kirakott a saját kajájából párolt zöldséget meg feldarabolt csirke húst, a gyerek meg jóízűen tömte magába.
Ha nincs hozzáfűzve semmilyen narratíva eszébe nem jut senkinek hogy ez valami szörnyen rendellenes "bántalmazó" dolog lenne és miért nem üvegből kapja a gyerek a bébiételt...
Oké de itt messze sem bántalmazásról van szó a te esetedben kérdező.. hiába példaként írod.
Enni adsz a gyerekednek és abba kötnek bele.
#7, #9 De pont ez történt.
Kiraktam a kaját és teljesen kiborultak, hogy nem püré és vették el tőle a kaját, hogy megfullad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!