Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6 hónapos baba miért nem...

6 hónapos baba miért nem akarja megkóstolni a pépet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mit csináljak, hogy csináljam, hogy a 6 hónapos babám kóstolja a pépet?Harmadik napja kóstoltatom vele a pépet, de ahogy már a szájához közelítek a kanállal, már össze szorítja a száját és nem akarja kinyitni.Próbálgatom,de kezd nyöszörögni és utána már sírni kezd, ha sokáig erőltetem. Úgyhogy inkább abba hagyom olyankor.

jan. 12. 14:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Azóta javult a helyzet.

Rájöttem,hogy ő nem az a pépes kaja evő gyerek. 🙂

Amit mi ettünk,abból kéregetett mindig.

Most is már azt eszi,a darabos ételeket.Most már mindent akar kóstolni,eszik szépen.

Inkább már azzal can néha gind, hogy ő akar enni egyedül(kézzel is, evőeszközzel is) és amit én adok neki,azt nem akarja elfogadni. 😁

nov. 26. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezek szerint "önálló" gyerek, hagyd, hogy egyen egyedül, lehet, hogy több pocsékolódik el, potyog le, de egyre jobb lesz a helyzet, neki meg pozitív marad az evés.
nov. 26. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!