6 hónapos baba zöld széklete normális?
Sziasztok!
Babám 6 hónapos 1 hónapja hozzátáplálok mert kevesebb lett a tejem. Néha zöld a kakija, ma is teljesen az volt. Gyerekorvossal már konzultáltam azt mondja, hogy normális hozzátáplálás miatt. Azért én kíváncsi vagyok más is volt e így vele?
Tudni kell még, hogy 2-3 napja napi 2x-3x pótolnom kell szopi után tápszerrel. B*ba extrapro HA 2t használunk. Születése óta ezzel a márkával/fajtával pótoltunk ha kellett ,sose volt gondunk vele eddig szép mustársárga volt a kaki.
Tényleg normális vagy járjak rá a Gyerekorvosra miatta?
válaszokat köszönöm szépen
elfelejtettem írni, hogy 10 óraira kapott eddig gyümölcsöt vagy zöldséget,a héten adtam már egy keveset uzsonnára is.
répát, almát, sütőtököt,körtét, őszibarackot evett eddig szépen fokozatosan bevezetve mindegyiket külön-külön nem volt gond egyszer sem
A lányom 2 hetes kora óta tápszeres.
Kb 2 hónaposan kezdett neki is zöld lenni.
Azt mondta a doki néni hogy többet eszik mint kellene és nem tudja teljesen megemészteni a tápszert de ameddig nem fáj a hasa és rendben nő nem kell váltani
A hozzátáplálással kezdett újra normális színe lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!