Fagyasztott barackot kaphat 6 hónapos baba?
A lányom februárban töltötte a fél évet. Akkor kezdtük mi is a hozzátáplálást.
Előrelátóan fagyasztottam le anyukámék kertjében termett barackból. Nagyon szerette. Sajnos a hűtőkapacitás véges így mostanra elfogyott a készlet.
Nyugodtan adhatod a fagyasztott barackot.
" ami nincs telenyomva mindenféle műtrágyával".
Honnan tudod vagy látod hogy a fagyasztott barack nem ilyen?
Nem feltétlenül boltira gondolt a kérdező. Sokan fagyasztanak le (pl én is) a nyári saját termésből, és annál jobb tuti nincs. Tudja az ember mit kapott a fa/föld, és idény idején termett, csak elrakta későbbre.
És jó a bébiétel, tényleg. Nem vagyok ellene, kap a lányom, de jó ha kap friss vagy fagyasztott gyümit is a gyerek. Ha mindig bébiételt kap félő, hogy később nem eszi meg natúr a gyümölcsöket. Van egy ismerősöm, másfél éves a lánya, semmilyen gyümölcsöt nem eszik meg natúr csak a bébiételeset.
Szerintem itt is az arany közép a jó, kapjon ezt is azt is (bébiételt, normál gyümölcsöt is) így legalább még több féle ízzel ismerkedik és még több mindent megeszik. Valamint rájön arra, hogy egy valaminek lehet többféle íze is, így akkor is megeszi adott dolgot, ha kicsit más az íze (édesebb, savanyúbb, akármi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!