Másnap reggel oda adnàtok a tejbegrízt?
Anyósom hozott a 18 hónapos kislányomnak tejbegrízt,de délután,amikor már ebédelt, vacsira pedig nem akartam neki oda adni.
Tejtermékek bevezetve,sima tejet pár kis kanállal kapott már...de tejbegrízt nem mertem neki vacsira adni..amúgy nem igazán örvendek annak,hogy anyósom beállított vele,hiszen ha akarnék,én is tudnék neki készíteni tejbegrízt,de anyósom mániája a tehéntej, ő már a pár hónapos gyereknek is adott volna.. plusz nem tudom milyen tejből készítette, bolti vagy házi? Ízre ráadásul elég cukrosnak is tűnt. Hűtőbe van, holnap reggel még jó lehet? Sztem ez olyan ami frissen jó.
Szerintetek?
Erdekes nemelyik anyuka másfél w éves gyerwken gondolkodik ehrt e ezt azt...tejet 1 2 kiskanállal ivott?
Ilyenkor már deci számra itta a gyerekem a kakaót reggel..
Bolti tej hahaha nem mind1? Ha nem falun laksz úgyse innád meg a házi tejet ami igazán tehén szagú :D
Ízlés kérdése. Baja nem lesz, főleg hűtőben. De én pl csak frissen eszem meg. A férjem megeszi simán másnap is.
Ha megmaradt nálunk, általában hamis túrógombócot csináltam belőle. Szóval fogtam a tejbegrízt, összegyúrtam a túróval, beleforgattam morzsába, és annyi. :)
Amúgy szerintem másfél évesnek nem lesz baja ennyi tejtől. A fiam 13 hónapos. Inni ugyan nem iszik tejet (orvosi ajánlás), de mindent eszik, ami tejes.
Az meg, hogy cukros...na bumm. Egy kis cukortól nem lesz semmi baja. Kicsit túl van ez tolva manapság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!