Másnap reggel oda adnàtok a tejbegrízt?
Anyósom hozott a 18 hónapos kislányomnak tejbegrízt,de délután,amikor már ebédelt, vacsira pedig nem akartam neki oda adni.
Tejtermékek bevezetve,sima tejet pár kis kanállal kapott már...de tejbegrízt nem mertem neki vacsira adni..amúgy nem igazán örvendek annak,hogy anyósom beállított vele,hiszen ha akarnék,én is tudnék neki készíteni tejbegrízt,de anyósom mániája a tehéntej, ő már a pár hónapos gyereknek is adott volna.. plusz nem tudom milyen tejből készítette, bolti vagy házi? Ízre ráadásul elég cukrosnak is tűnt. Hűtőbe van, holnap reggel még jó lehet? Sztem ez olyan ami frissen jó.
Szerintetek?
A glutén is be van vezetve? Bár gondolom a 18 hónaposnak már igen.
Az igazából mindegy milyen tej, fel lett forralva. Persze, odaadhatod holnap reggel is neki. Én kicsit be szoktam dobni a mikróba.
Viszont ha nem akarod odaadni, akkor nem kell.
Én sem eszem meg állottan, hiába van hűtőbe, csak frissen.
18hónaposan ezen gondolkodni amúgy?! Én sem értem. Nekem már 8-9 hónaposan ették a tejbegrízt, cukorral, tejből, kakaóval.
A kicsi most 20 hónapos,szerintem vagy 1 éve nem gondolkodtam olyanon, hogy adhatok-e vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!