Korai lenne elkezdeni ?
Egy hét múlva 5 hónapos lesz . De kinézi a kaját a számból és a biogia kanállal adom neki . Úgy eszi már mintha fagyi lenne vagy nem tudom 😅
Jól is tartja már magát. Ölemben nagyon szépen ül persze fogni kell még.
Gyerek orvos szerint elkezdhetem de ajánlott a 6 hónap . Viszont tudom enne már . És azt mondta csak zöldséggel lehet kezdeni.
Mit tanácsoltok ? Elkezdtem a hozzátáplálást? És mivel kezdjek ? Nap melyik szakaszban ? Napi egyszer ? Mennyit adhatok ? Egy fajta ételt hány napig ? És ha váltok ételt hadjak e egy nap szünetet közte ?
Köszönöm !
Én várnék 6 hónapos korig...De
Almapürével kezd..
mindig reggel minden kaját mert ha allergiás rá ne éjszaka kelljen orvosjoz menni.
Először 1 2 kanállal majd másnap többet..monsjuk nálam nem 1 2 kanál voltmár elsőre sem..
Kb 3 4 napig adhatod..utána válts
Én 5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást pedig 100%-ban anyatejes volt a gyerek.
Gyümölcs, zöldségpüré. 6 hónaposan hús. 1 éves koráig szoptattam
Olvastam én is a hat hónapos korig várást, viszont én azt mondom hogy babafüggő. Egyeztettem a gyerekorvossal, ő mondta hogy 4 hónap után már adjak neki kanalasat. Annyi az előzmény, hogy nagyon nagy baba lett, a tej két hónap után már nem volt elég neki, aztán tápszerezés után is mindig sírt ha elfogyott. Persze jöttek a bukások is. Édesburgonyával kezdtem végül, hát olyan boldog volt mint még sose.
Viszont a másik gyerekemnél 5 hónap után kezdtem el, hát ő nagyon nem örült semmilyen kajának sokáig, pedig ott gyümölcsökkel kezdtem. Szóval meg kell érni rá.
Én mind a 2 gyerekemnél elkezdtem 4hónaposan, mert partnerek voltak benne. Nem egyből etetéssel, hanem kostoltatással.
Alma, krumpli, répa. Ezekkel kezdtük.
Gyerekorvos és védőnő is támogatott benne.
A who-ra meg magasról teszek. Azért ajánlják a 6hónapot, hogy minél tovább vedd a drága tápszerüket.
Ha elfogadja, nem köpi ki akkor próbalkozhattok. Te vagy az anyja, te látod rajta. Ha nem megy, akkor sem vagytok elkésve, megpróbálod legközelebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!