Még túl korai elkezdeni?
Figyelt kérdés
5,5 hónapos babánál kezdenénk a kóstolgatást, a védőnővel megbeszéltek alapján. Viszont kilökte a nyelvével és látszott, hogy nagyon nem ízlik neki az alma.
Még túl korai, nem ért meg a kezdéshez, várjunk vele? Vagy szimplán az alma nem ízlik neki és próbáljunk mást?
2019. dec. 19. 21:57
1/9 anonim válasza:
Mi 4 hónaposan kezdtük, nem volt korai. De ha te így érzed, várhatsz vele 6 hónapos koráig. Vagy próbálj mást, mondjuk őszibarackot, azt jobban szokták szeretni. Lányomnak is jobban ízlett elsőre, mint az alma.
2/9 anonim válasza:
Nekem 4 hónaposan kellett kezdeni vele. Kipróbáltam a házilag kotyvasztott almát, almalevet, Müller bio bébiételt (alma), dm bébiételt. A dm bevált. DE ma evett lidlből vett alma krumpli kombót. Abból kért repetát is. Szóval, neki az ízével volt gondja. Nem lökte ki a nyelvével egyszer sem.Bár az is igaz, ha eszünk kinézi az ételt a szánkból. Mindig csámcsog olyankor.
3/9 anonim válasza:
6 hónapos kor előtt biztosan korai. Nem kell mindent elhinni, amit a vèdőnő mond. Amìg a nyelvèvel kitolja a falatot, addig nem èrett az evèsre.
4/9 anonim válasza:
A sima reszelt almát az enyém pl kitolta.
Bezzeg az ücegeset, cagy ha megpároltam kicsit, csak úgy tolta be.
5 hósan kezdtük a ht-t
5/9 anonim válasza:
Én is már 4 hónapos kora óta próbálgatom etetni, kanállal még nem nagyon szeret enni, egyébként az ízeket szereti, mindent nagyon szivesen elcuppogtat, a babapiskótát csak úgy tömi befelé,azt nagyon ügyesen eszi 🙂 én úgy vagyok vele, hogy majd ha akar enni akkor úgyis észreveszem. Próbálgatni kell. Első babás vagyok egyébként.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Szerintem még várunk 1-2 hetet, aztán újra próbáljuk
2019. dec. 19. 22:28
7/9 anonim válasza:
Az enyèm 4 hónaposan kezdte a hippnek a rèpàjàval azt imàdja, almàt nem szereti csak ha banàn is van hozzà, amùgy ő jobban szereti a zöldsègeket, ezèrt vettem mindenből biot ès mostmàr èn főzöm ès utàna turmixolom.
8/9 anonim válasza:
4 hos fiammal tegnap kezdtuk el a kostoltatast. Nyers almat kikopte de a paroltat imadta.
Mi gasztro doki javaslatara kezdtuk el a kostoltatast es csak paroltat lehet adnunk. Nyersen semmit sem.
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy az alma nem ízlik neki. A lányomat 6 hónaposan kezdtem hozzátáplálni, almával. Útálta, gondoltam majd akkor a krumplit megpróbálom, és bejött neki, kis anyatejjel. A fiam már kinézete a szánkból a falatot, vele előbb kezdtem, gondoltam bejön neki is a krumpli, hát tévedtem, öklendezett. Jó, gondoltam akkor jön az almapürét, és neki az ízlett:) Amúgy hogy már nabbak most is mindenben ilyen különbözőek. Én megpróbálnám a helyedben a krumplit, ha az sem kell neki, várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!