Masfel evesen tul korai elkezdeni a biliztetest?
Linkeld be kérlek azt az oldalt, ahol azt olvastad, hogy egy másfél évesnek bilibe kéne pisilnie, mert én sehol sem találkoztam vele.
Ha ez a gondolat viszont saját kútfőből érkezett, ajánlani tudom ismereteid mihamarabbi frissítését hivatalosnak mondható forrásokból.
Anyósom csesztetett engem állandoan azzal h két éves korukra minden gyereknek szobatisztának kell lenni. Folyton kérdezgette h mikor veszem már le roluk a pelenkát és h ugye tanulnak már bilizni. Azt meg se hallotta h azt mondtam h sztem ez korai és majd biliznek ha érdekli öket. Egyszer beállitott egy zenélö bilivel h na majd ezzel pikkpakk rászoknak...megkértem hogyha jot akar magának, nekem és az unokáinak, akkor huzzon el a hülye bilijével együtt:)
Mindkét lányom a maga tempojában kezdett szobatisztulni, 3 éves koruk elött pár honappal. Mire oviba mentek, már nem volt gond.
Sztem hagyd a gyereket, majd mikor már beszél és mondja h bili,pisi,kaki, és láthatoan zavarja majd a tele pelus, akkor majd probálkozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!