Ha a BLW táplálást szeretném a babamnal,de az első 2 hónap hozzátaplalas püres, utána működhet a dolog?Vagy rögtön falatkasan kellene kezdeni?
9... bitćh please, én is külföldön élek, és nem írtam hogy mi BLW-ztünk, csak hogy a BLW nem azt jelenti hogy csak olyan ételt eszik a gyerek amit megtud fogni mondjuk egy ujjnyira vágott répát, hanem hogy mit jelent a szó, és mivel együtt eszik a babával a család a baba is kap olyan ételeket amiket alapvetően kanállal eszünk "püré" állaggal, pl krumplipüré, joghurt, zabkása, krémlevesek. Ilyenkor a gyerek elé tett előre töltött kanál teljesen tökéletesen megfelel a BLW alapelveinek.
De okoskodj még meg szóljál be, a többi ostoba meg püfölje a piroskát, más se megy.
15# szóval a gyerek csak a húst kaphatja meg a krumplipürét nem, mert az jajajajjjjjj pürésített?
Téged se az eszedért szeretnek. Hol írtam hogy a pürét magában eszem?
17, nem okoska :)
A blw-ben benne van, hogy amit püré állagúan eszi a család, azt nyilván ugyanolyan formában eszi a gyerek is, de csak azt.
De mivel köretet önmaga nem eszel, ha csak pürésített kaját kap, az nem blw.
Ha a menü pl: rántott hús, krumplipüré, akkor nem darálod össze a húst a krumplival, hanem ugyanolyan állagúként rakod elé, mint ahogyan te eszed.
"BLW = baby lead weaning.
Ha egy kanalat, pürével megtöltve leteszel a baba elé hogy egye meg, képes felvenni és leszopogatni, tehát a teljesül a blw.
Külföldön simán mixelik a falatkás és pürés etetést, Magyarországon vannak szigorú szabályok."
Ez volt az első kommentem. Mi a bajod a fent leírtakkal? Mi nem igaz? Vagy csak csípőből tüzeled a pirosat, mert azt hitted az előtted író voltam?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!