9 honapos baba ehet krémtúrót?
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 10:32
1/9 anonim válasza:
Bevezetted a tejterméket? Ha igen ehet, de én nem adtam mert tömény culor
2/9 anonim válasza:
Régebben az Aldiban lehetett venni natúr krémtúrót. 0,5 kg kiszerelésben volt, és tényleg krémes volt. Én mindig ahhoz tettem gyümölcsöt a lányomnak. Nem tudom, még van-e olyan?
3/9 anonim válasza:
Ehet,de csinálj inkább házit, a bolti tele van cukorral, aromákkal. Én pici tejföllel, vagy natúr joghurttal szoktam átturmoxolni, meg megy bele valamilyen gyümölcs.
4/9 anonim válasza:
1-es, írta hogy milyet akar adni? Én nem látom.
5/9 anonim válasza:
Ehet tejterméket, de én sem adnám neki a boltit.
6/9 anonim válasza:
Nálunk 8 hónaposan ajánlották a tejtermékek bevezetését, be is vezettem, nagyon szerette. Van bébiétel verzióban is krémtúró, de házilag is annyi, hogy gyümölcs+túró összeturmixolva. Nekünk van kicsi turmix, azzal egyszerűbb ezt összedobni, mint egy főtt krumplit.
7/9 anonim válasza:
Lehet kapni 250 grammos kiszerelésben talán a lidl-ben krémesebb túrót, azt szoktam neki adni gyümölccsel! 9 hónapos szintén, de a tejtermékek bevezetését nem ezzel kezdtük.
8/9 anonim válasza:
Ha már kapott tejet, akkor ehet. Nyilván házi készítésűt, mert a bolti az minden csak nem krémtúró. Tömény cukor.
Én banánt szoktam villával összetörni, rá a túró és natúr joghurt, nagyon finom és egészséges.
9/9 flora08 válasza:
Ha bevezetted már a tejtermékeket, nyugodtan adhatsz neki. Boltit is. Semmi baja nem lesz, ha néha veszel neki egyet. 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!