Joghurt kérdés?
Mikortól kaphat a baba joghurtot(?)
Minden ismerősöm azzal piszkál miért nem kap már 7 hónaposom joghurtot és krémtúrót.
Én úgy gondolom,hogy még korai lenne,nem akarom,hogy allergiás legyen rá vagy ilyesmi.
1. baba,túlparázom(?)
Mi 4 hónaposan kezdtük.
Mindenki furcsán néz rám,hogy miért tiltakozom az ellen annyira,hogy adjak neki joghurtot vagy krémtúrót.
Mert,hogy ők már adtak a gyereknek ennyi idősen stb,stb,stb.
De hát mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja nem?
Nem akarom,hogy bármi baja legyen majd később mert mondjuk túl korán kapott ilyesmiket.
Kíváncsi vagyok arra,hogy ki mikor adott ilyesmiket a picijének...
A kisfiamnál én 8 hónapos korában vezettem be a natúr joghurtot, 9 hónaposan a kefírt, 10 hónaposan a túrót (sima túró gyümölccsel keverve), 11 hónaposan a sajtot (elég sok adalékanyagot tartalmaz), és 1 éves korától a vajat és a tehéntejet. A krémtúrót és az egyéb bolti édesített tejtermékeket nem ajánlom 1 éves kor alatt, csak nézd meg, mi minden van bennük.
Nem parázod túl, jobb félni, mint megijedni. Van bőven időd mindent a maga idejében bevezetni, ne foglalkozz a nagyokosokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!