Keveset eszik a lányom,mit tudok tenni?
Suliba egesznap 1db szendvicset eszik,hazaer 2 korul eszik 1 tal levest
Este 6 kor eszik vagy levest vagy 1 szendvicset vagy 1 tal fozeleket,vagy joghurt
Es ennyi egesz napra!!!!
Szerintetek?!
Tehat napi 3x etkezik
Van rajta kb 10 kg felesleg
Es elkezdte zavar,mondván hogy a tobbi lanyhoz kepest ő igy nem csinos 🤦♀️
Aztan jott hirtelen ez az alig eszek idoszak
Egyebkent jo etvagyal evett mindigis
"Ha haza jönne, le kellene ülnie enni. Kötelezően.......de mindkettőből kellene ennie."
Egyenes út a táplálkozási zavarok kialakulásához.
Szerintem a fogyókúra kategóriába írt a lányod korábban.
" Veknyan margarinnal kentem meg mind a ket fél db ot,tettem bele 1-1 szelet borsos szalámit és 1-1 nagyon vekony sajtszeletet"
https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas_..
14
Rajtam pedig segített, mikor anyám ezt csinálta velem. Egész nap 2 szendvicset ettem 15 évesen. Aztán anyám szépen leültett a konyha asztalhoz, kirakta elém a kaját és ennem kellett. Azóta eszek rendesen. Ennek már 20 éve. :)
Testvérem lánya ugyanezt eljátszotta 12 évesen. Ült az asztalnál, de nem evett. Testvérem kivette neki a kaját, elé rakta. Amíg nem evett legalább 3-4 kanállal (és most ne csinálj úgy, mintha 3-4 kanál leves meg hús disznó tömés lenne és okádásig zabáltatná a gyerekét) nem állhatott fel. Kb fél évig tartott ez a dac, azóta eszik normálisan és nincs táplálkozási zavara, pedig már végzős gimis. :)
Hihetetlen hogy manapság ha már csúnyán nézel a gyerekre, meg vagy bélyegezve mint toxik xar szülő, aki tönkreteszi a gyerekét. Én nem félek azóta se hazajárni, ahogy a tesóm lánya sem.
Nyilván vannak mentális problémákkal küszködő tinik, de azért ne essünk túlzásokba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!