Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen virslit adhatok a...

Milyen virslit adhatok a gyereknek?

Figyelt kérdés
Elmúlt másfél éves a kisfiam és megkóstoltatnánk vele a virslit. Tudom, hogy a füstölt nem ajánlott még ennyi idősen, az érdekelne van-e olyan termék, ami nincs füstölve és azért minőségi is. Nézegettem a boltokban, de vagy füstölt vagy füst ízesítésűvel találkoztam. Az utóbbi pontosabban mit jelent, tudja valaki? Abból esetleg alkalomadtán ehet egy keveset?

ma 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
24%

Orsi baromfivirsli.

[link]

ma 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
és bár rá van írva, hogy füstölt, köze nincs a füstöltekhez.
ma 18:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.😊
ma 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

De, füstölt ("Füstölt főtt készítmény, egyedi paprikás.fokhagymás fűszerezéssel), tele van sóval és fűszerekkel, ráadásul a hústartalma sem a legmagasabb.

Ha már adsz, akkor valamelyik magas hústartalmú (80% fölött) bécsi roppanóst, pl. Pick vagy Wiesbauer vagy Kométa. De mondjuk max. havi 2x.

ma 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Baromfit ne. Normális minőségi sertésvirslit csak.
ma 18:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, így mar biztosan fogok találni.
ma 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Ugyan azt ették már bőven ilyenkor mint amit mi. Virslit 1 éves koruk elött kaptak8-9hónaposan. Mi füstlit veszünk.

füstöltet... 1évesen tömték a sonkát, szalonnát

ma 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Én lányom 10 hónapos múlt, egyik nap Pick virslit ettem abból kapott pár karikát.

Én mindig csak picket veszek mert én csak azt bírom megenni mert annak nincs "fura" íze.

ma 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!