Meddig adjunk még neki tápszert?
Nekem 1 eves múlt a fiam.
És most már teljesen elutasítja a tápszert
A tejitalt sem hajlandó meginni, így 2 hete már nem kap egyáltalán tápszert.
Fél 7kor van vacsora és ennyi. 8 kor megy aludni
De amíg tápszert kapott addig bőségesen vacsorázott este fél 7kor.
Tojás , Virsli, szendvics vagy főtt kaja. Mikor mit.
8kor kapott még alváshoz tápszert de már akkor is csak 90 milit ivott.
Szerintem ideje lenne nektek is beiktatni a vacsit.
Ez komoly?!
Azért mrrt nektek van egy elcseszett szokásotok, azért a gyereket niéért kell azzal tömni?
Nekem 10hónaposan, mikor kinden étkezés ki volt válta, igen a vacsora is, akkor mondta a doki is meg a védőnő is, hogy a tápszert akár 1-2 hónapon belül elhagyhatjuk.
1 évesen már egyáltalan nem kapta. Se tejitalt sem társait. Vacsorázik, iszik egy kakaót, teát, valamit és ennyi. 14hónapos.
Ja és változatosan eszik. Napi 1x vagy inkább 2x főtt ételt. Zöldségeket, gyümölcsöket, tejtermékeket...
Ha elmegy közösségbe, ott megsúgom fél zsemle lesz az uzsonna.
Nem kötekedésből, de baromi rosszul csináljátok.
Ebéd főttkaja. Uzsi az vagy egy joghurt, vagy gyümölcs. És a vacsi ismét egy kiadós étkezés. Jobb helyeken.
Most én nem tudom elképzelni, reggel kap egy szendvicset. Ebédre kap rendes kaját. Uzsira szintén tök jóllakatod. Vacsira ne egyen semmit, igyon tápszert, majd reggelig bírja ki. Nekem ez valahogy elég gáz
Istenem, miért nem lehet elhinni, hogy nekik jó ez így? Azért, mert a ti (kommentelők) gyerekeitek máshogy esznek, miért nem lehet másnak máshogy jó? Ha vidám, szépen fejlődik a lány, nő, hízik, és próbálták, de nem igényli a vacsorát, akkor mit csináljon anyuka? Láthatóan kibírja reggelig a gyereke, mert nem az volt a kérdés. Szerencsétlen kérdező tanácsot kért, hogy mikor váltsa ki/hagyja el a tejet, erre mindenki oltja, hogy de tukmálja bele a vacsit.
Nekünk is fura napirendünk van, étkezés ügyileg, próbáltam máshogy is, de nem működött. Nálunk uzsonna nincsen, 7-kor reggelizik, 11-kor tízóraizik egy nagyot, fél 1-kor megy feküdni, kap mellé tejet, és amikor kel fél 3 körül, akkor ebédelünk, de van, hogy 3-kor lesz éhes. Akkor megebédel, és utána már csak 7 körül vacsizunk, ha mégis kéri, akkor kap gyümölcsöt a kettő között, de általában nem kell már. Máshogy próbáltuk, alvás előtt kaja, stb., de nem volt jó, nekünk így tökéletes. Felnőttek se esznek egyformán, én se eszem mindig 5x, csak 4x. Csak azért írtam le ezt kérdező, hogy lásd, nem vagytok egyedül, hogy nem tankönyv szerint megy minden.
Ha ez az egész nem lényeg, akkor minek írtad meg? Miért nem annyi a kérdésed, hogy
"Meddig szükséges tápszert adni egy gyereknek? Nálatok hogy alakult?"
Ééés ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!