Kisbabának mennyi tápszert adjunk pár napos korában? A nővéremnek kórházba kellett menni most,10 órakor, aztán megetetnénk a babát!
A baba 24-én született, eddig anyatejet ivott, de most ugye nem tudja a nővérem megszoptatni, a tápszeradagolás meg csak a 2. hetes kortól van feltüntetve. Védőnőt hívtuk, de nem veszi fel....
Előre is köszönöm!
Szerintem csináljatok neki egy 2-hetes adagot, és abból igyon amennyit szeretne. Ami fontos, hogy minél kisebb lukú legyen a cumi az üvegen, vagy kanálból/pohárból/fecskendőből igyon, ne zúduljon a pici gyomrába túl sok.
Mi visszakerültünk a kórházba 9 naposan, aztán akkora lukú cumisüveget kaptunk, hogy szegény babám vagy 50 ml-t kapott egyszerre...
Rajta van a dobozon,hogy hány ml vízhez ,mennyi tápszer kell
,mármint mennyi adagolókanállal.
Kb 60 ml vizhez tegyétek a megfelelő mennyiségű port.
Ettől ha többet eszik,majd kéri ,ha nem akkor megfogja hagyni!
Köszönöm szépen!
Akkor megcsináljuk neki a 2 hetes adagot, és akkor majd iszik, amennyi kell neki. Úgyis kislyukú a cumisüveg.
Nem tudsz olvasni??
A baba anyatejes !!!
22.58-as hsz vagyok
Örülök,hogy jól van a nővéred!
További nagyon jó egészséget kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!