5 napos a babám és még nem indult be a tejem. Kórházban tápszert adtak a kicsinek. Nektek mikor indult be?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 14:09
1/8 anonim válasza:
5. napon. És érezni fogod, ha beindul, azt az érzést az ellenségemnek sem kívánnám! A kórházba még megmutatta egy csecsemős, hogyan kell maszírozni, egy második szüléssel ért fel, de utána itthon már nem pánikoltam a csomóktól, vagy feszüléstől, tudtam mit kell csináljak. Remélem neked is valaki megmutatta bent, vagy legalább olvastál róla!
Amúgy nálunk végül a babám sem igazán szopizott jól, sok bent maradt a ciciben és nem is volt elég a tejem sem, így elég hamar a fejésre tértem át...
2/8 anonim válasza:
nekem volt 1 hét is!de nem fájt egyáltalán,a bimbóm se sebesedett ki soha,fél éves,jól fejlődik,szopik.Én is azt hittem az elején,meg azóta többször is,hogy kevés a tejem,mert nem dagadt a mellem a tejtől.Az első hónaptól esténként a cici után kap tápszert,az elején halálra aggódtam magam emiatt,hogy majd jól elmegy emiatt a tejem,de nem!be fog indulni a tejed biztosan!tedd akár óránként is cicóra!
3/8 frászkarikaborsó válasza:
a 3. napon, előtte az én picimnek is tápszert adtak a kórházban. Pont aznap indult be amikor már itthon voltunk. Tedd gyakran cicire, az segít, és ne tömd meg tápszerrel, csak annyit adj neki hogy ne legyen nagyon éhes, de még szívja a melledet is, akkor hamarabb beindul.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam, jól eszi a tápszert, akkor megpróbálom cicire tenni, hátha attól beindul
2013. jan. 28. 14:57
5/8 anonim válasza:
Mindenképpen minden evést úgy kezdjetek, hogy próbálod szoptatni, különben sosem indul be a tej. És csak a végén kapjon tápszert. Nálunk is így volt és nekem is az 5. napon lett tejem (császáros voltam). Nekem nem volt nagy bedurranás szerencsére az elején, nem mindenkinek van.
6/8 anonim válasza:
Csak úgy fog beindulni rendesen, ha cicizteted minden evés előtt!!! Különben lehet, hogy kevés tejed lesz! Szóval hajrá, minden evés előtt szoptasd és nemsokára beindul!
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a jótanácsokat, akkor etetés előtt teszem rá a cicire
2013. jan. 28. 16:36
8/8 anonim válasza:
Fog ez menni, nemsokára hozzátáplálni sem kell majd... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!