3 hónaposan lehet kezdeni a hozzátáplalást?
Mind a 2 gyerekemmel pár nappal 4hónapis koruk körül kezdtem.
Nekem anyatejesek voltak
Havonta valtottunk ki 1 étkezést.
Kedves 10-es , volt tapasztalatod ilyen “koran” hozzataplalast elkezdeni?magan tapasztalat? Sokan kezdtek el 3 honaposan problema mentesen..de persze mindenkinek szíve joga mit gondol,erez,cselekszik,ír🙃
Biztosan le leszek pontozva, de vállalom.
A lanyomnál mi is 4 hónapos kora előtt kezdtünk picivel. Elég hamar kiváltottunk nála étkezést is, mert szívesen evett, és jóformán tényleg bármit megevett, mert minden ízlett neki. Utána korának megfelelően vezettük be nála a glutént, a tojást, a tejterméket.
És az ég világon semmi baja nem lett, makk egészséges nagylány már. Nem allergiás semmire, a mai napig jó étvágya van. És nem válogatós, szinte mindent megeszik.
#16 Szakirodalom elter orszagok szempontjabol is. Ugyan igy van komenymag teaval.. sokan vizet se adnak 6 honapig, masok komeymag teat adnak korhazbol hazamenet es makk egeszsegesen nőtt fel a baba..
Hozza illo ételre gondoltam.. nem pedig rantottara..
Egy 3 hónapos gyomra nem tudja megemészteni a szilárd ételt. Sok baba épp csak kinövi a hasfájást erre a korra.
De ahogy látom, mindegy, mit írunk, mert te már eldöntötted, hogy el fogod kezdeni.
8 éve még a védőnő és a gyerekorvosok is az ajánlások alapján 4 hónapot mondtak a hozzátáplálás kezdetének.
A kisebb 2 a nagyobb 8 éves, mindkettővel 4 hónaposan kezdtük el. 8 hónapos korukra minden étkezés ki volt váltva, napi 500 ml tápszer/tejital ez mellett megvolt.
A mai napig kimondottan jó evők, nem válogatnak, mindent megesznek.
Nem betegesek egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!