Mennyi teret engedjek a férjemnek a hozzátáplálásban?
100%-ban tápszeres a babánk, most jött el a hozzátáplálás ideje (vagyis a férjem szerintem már 5 hónaposan is érett lett volna rá, de én szerettem volna 6 hónapos koráig várni a kóstoltatással)
Nos, én azt a táblázatot szeretném követni, amit a védőnő adott, viszont a férjem lazábban akarja kezelni (ő is sokat olvas a témában, úgyhogy nem mondom, hogy nagyon hülye lenne ehhez)
Nemrég kezdtük, a gyümölcsöknél tartunk, banánt kóstoltatunk már napok óta.
A férjem ezzel szemben simán adna neki egy kis natúr főtt csirkét a mi kajánkból, vagy zöldségeket stb..
Mennyit engedjek neki? Vagy hogyan értessem meg vele, hogy én lassabban haladnék?
Banánt adsz neki, de levesből csirkehúst meg sárgarépát csakazértse, mert azt a férjed mondja?
Szegény gyerek...
Itt a kommunikáció hiánya a legnagyobb baj. Ő utánajárt, mert érdekli, tehát nem butaságot akar csinálni.
Nos, én azt a táblázatot szeretném követni, amit a védőnő adott, viszont a férjem lazábban akarja kezelni (ő is sokat olvas a témában, úgyhogy nem mondom, hogy nagyon hülye lenne ehhez)
A magyar ajánlás teljesen elavult, évek óta megdőlt baromságokat ajánl.
Beszéljétek meg, keressetek egy arany középutat, ami mindkettőtöknek jó, és a legfontosabb, hogy ne vedd el a kedvét. Ő is ugyanolyan kompetens szülő, mint te.
Világosan megmondtam neki, hogy a gyereknek való külön étrend, kajaterv, főzés az én asztalom, semmit se adjon neki az én megkérdezésem nélkül.
Spermadonornak azért jó volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!