Könyv a hozzátáplálásról? Egy hónap múlva kezdjük, szeretnék felkészülni. 🙃 Nektek melyik könyv jött be? Személyes tapasztalatokat, jó tanácsokat is szívesen fogadok.
Okos Tímea Kitti könyve (sablonmentes) volt a leghasznosabb.
Megvettem a kiskanál kommandóét is, meg a manómenü könyvét is, de azok kevésbé jöttek be. Van ezekben is hasznos tartalom, de a sablonmemtes egésze egyezett azzal, amit én szeretnék elérni a gyerekemnél. A sablonmentes ugyan blw szemléletű, de ha neked a pürézés szimpatikus,akkor is nagyon hasznos információk vannak benne, és szerintem az alapelvek abszolút beilleszthetők a pürés hozzatáplálásba is.
Én is vettem könyvet. Majd én főzőcskézek. Milyen jó lesz. 😂😂
Személyes tapasztalat. Hiába könyv, főzés, flancos kaják ha a gyerek nem akar enni. Elkezdtem. Csináltam. Nem evett szinte semmit. Meguntam a sok kidobált kaját. Vettem üvegeset. Azt valamivel jobban ette. Isten igazából akkor kezdett jobban enni mikor már azt ette mint mi
Az Anya, kérek még miért lett lepontozva? Én is azt nézegettem...
Nekem a pürézés szimpatikusabb mint a blw. 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!