Mi alapján kezdted a hozzátáplálást? Könyv? Internetes oldal? Ismerős?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 20:56
1/12 anonim válasza:
Anyám bevált tapasztalatai alapján.
3/12 anonim válasza:
Én interneten olvastam utána, plusz a védőnővel egyeztettem.
6/12 anonim válasza:
Nem szerettem volna összezavarni magam, ezért kizárólag a védőnő tanácsai alapján. Szerencsére elég jól átbeszéltük, és részletes útmutatót is adott, így ezzel kapcsolatban soha nem voltam bizonytalan.
Nem veszekedtem soha senkivel azon, hogy akkor most mikortól lehet a paradicsomot meg a tejtermékeket, mert tudom, hogy a védőnő sem tévedhetetlen forrás, de legalább nem idegesítettem magam azon, hogy minden honlap mást ír. :)
7/12 anonim válasza:
itt kérdezgettem, interneten olvastam. mindebből kiválaszottam azt hogy nekünk mi a jó.
8/12 anonim válasza:
Védőnő, internet
Okulva abból, hogy 10 éve nem kellett volna elkezdeni 3 hónaposan, a másodiknál csak szigorúan 6 hósan kezdtem
Most 2 éves, nem válogatós,nagyon jó evő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!