Mennyi teret engedjek a férjemnek a hozzátáplálásban?
100%-ban tápszeres a babánk, most jött el a hozzátáplálás ideje (vagyis a férjem szerintem már 5 hónaposan is érett lett volna rá, de én szerettem volna 6 hónapos koráig várni a kóstoltatással)
Nos, én azt a táblázatot szeretném követni, amit a védőnő adott, viszont a férjem lazábban akarja kezelni (ő is sokat olvas a témában, úgyhogy nem mondom, hogy nagyon hülye lenne ehhez)
Nemrég kezdtük, a gyümölcsöknél tartunk, banánt kóstoltatunk már napok óta.
A férjem ezzel szemben simán adna neki egy kis natúr főtt csirkét a mi kajánkból, vagy zöldségeket stb..
Mennyit engedjek neki? Vagy hogyan értessem meg vele, hogy én lassabban haladnék?
Semennyit. Nincs beleszólása.
Gondolom ha kiütéses lesz a baba, akkor egyből átadja majd neked 😅
Mondjuk az én férjem igazi "paramami" így én könnyen beszélek h nem szabtam határokat.
Egyébként ha valóban olvasott a témával kapcsolatban és persze nem a gyk szakértőitől csupán, nagy bajt nem fog csinálni. Ő is a gyereketek érdekeit nézi.
Amiket írtál igazából simán megkóstolhatja a gyerek. (persze ha nem agyon sózott fűszerezett)
Először is, ugyan annyira az ő gyereke is amennsire a tied. Ergo ugyan annyi joga van neki főtt csirkemellet adni, mint neked a püréket.
Én a férjeddel értek egyet. Kibd a 2 gyerekemmel 6 hónaposan már a húst vezettem be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!