Hozzátáplálás. Mindent magad készítesz el, vagy veszel bébiételt is?
Általában én készítem neki, de vásárolni is szoktam. Az őszibarackot nagyon szereti, az tízóraihoz és húshoz is jó, de nincs szezonja, ezért abból üvegeset szoktam venni. Ugyanez a helyzet a sütőtökkel, abból is vettem párszor. Tervezem kipróbálni valamelyik húsos változatot is. Jók ezek az üveges pürék, főleg utazáshoz (nem kell hűteni ha bontatlan) vagy amit írtam, ha valaminek épp nincs szezonja, akkor is lehet adni. Meg van olyan, amikor az embernek nincs kedve készíteni, akkor sem lesz a gyereknek semmi baja ha nem házikosztot kap. Egyedül az ára, amivel nem vagyok kibékülve, szerintem elég drágák ahhoz képest, hogy egy üveg egy étkezésre el is fogy.
Az Avent pároló-pürésítő gépet használom, azzal készítem neki legtöbbször. A hétvégén a mama főz húslevest, abból fog kapni. Én mostanában olyanokat főztem, amiből nem szívesen adtam volna még (pl. bolognai), úgyhogy külön készítettem neki. Hét hónapos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!