Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit adtál először A FELSOROLTA...

Mit adtál először A FELSOROLTAK KÖZÜL?

Figyelt kérdés

tegnap 13:38
A kérdező szavazást indított:
Mangó 🥭
Körte 🍐
Gesztenye 🌰
Nem vagyok célcsoport, de jogom van szavazni😁
44 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
3 éves és 6 évesem van. Mangót és gesztenyét szerintem életükben nem ettek.
tegnap 13:42
 2/15 anonim válasza:
81%
Nálunk a sorrend: körte, mangó, gesztenye volt. Geszti mehetett volna mangó elé úgy emlékszem, de nálunk máshogy jött ki a lépés.
tegnap 13:44
 3/15 anonim ***** válasza:
20%

#1 hogy hogy?

Nalunk, mivel telen indultunk a mango volt az elsok kozott, de kicsit csuszos volt, ezert cikkcakkba vagtam. Oriasi kedvenc azota is.

tegnap 13:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Körte volt először, utána a mangó, bár ez valami deligyumolcsos bebietel egyik alkotó része volt. Aztán gesztenyepüré, ami azóta is kedvence
tegnap 13:52
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

1.Körte

2.Gesztenye

3.Mangó

(Ezeket nem nagyon eszik amúgy, max körtét)

tegnap 13:56
 6/15 anonim ***** válasza:
40%

3!

Úgy, hogy én sem és a férjem sem eszi meg a gesztenyét, itthon sosincs. Ahogy mangót sem vettünk sohasem. Így itthon nem kaptak. Anyukáméknál szintén egyik sincs soha. Oviban szintén.

Így mivel máshol meg nem szoktak enni, nem kaptak még.

Mi alma, krumpli, répa, sütőtök, banán. Kb ezekkel kezdtük. Őszi és téli gyerekek.

1#

tegnap 14:14
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Mangót szerintem bébiételben hamarabb kapott, minthigybkörtét adtam volna neki.

Egyszer vettem igazi mangót is neki, de olyan vacak volt lebontani a magról, hogy azt mondtam soha többet, inkább megvagyunk nélküle. Szerintem körtét később kapott, tavasszal nem volt szezonja és bébiételben is ritkább.

tegnap 14:26
 8/15 A kérdező kommentje:
#6! Amiket írtál, azokon túlvagyunk, azért akadtam most el, mert nem nagyon van másból friss. Édesburgonyát kapott még azokon kívül, meg üvegesből őszibarackot. Az a baj ezekkel a kész pürékkel, hogy nagyrészt alma van benne, mert az olcsóbb. Attól meg, hogy megmutatták az üvegnek a mangót, nem fogom tudni, hogy a gyerekemnek ízlik-e. Ok., kipipálhatom, hogy bevezettem, de nem akarok úgy járni, hogy 1 évesen derül ki, hogy amúgy csak az alma ízt ismeri és semmit nem eszik meg, ha nincs benne alma😂
tegnap 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Kerdezo, ennyire ne feszulj ra. Nyugodtan adhatsz uvegest is, de van fagyasztott gyumolcsbol is sok, aztan ennyi.

Egyebkent is halalosan mindegy, hogy most mit szeret, 2 evesen ugyis bananon meg kiflin fog elni. 🫶

Jo, nem biztos, de nalunk igy van🤣🤣

tegnap 17:09
 10/15 anonim ***** válasza:
67%
Egy idő után te is fogsz mindenbe almát/kötét/banánt tenni. Amíg 2 kanál az adagja addig könnyű tisztán adni, de az 1 évesem 3 doboz áfonyát felzabálna egy ültő helyében uzsonnára ha hagynám...
tegnap 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!