Melyik név tetszik a felsoroltak közül?
legjobban tetszik: Zita, Abigél, Blanka, Regina, Kinga
legkevésbé: Liza, Hédi, Hedvig, Szófia, Bella, Kíra, Fanni
többi semleges
Tetszik: Nóra, Dóra, Sára, Alíz, Adél, Abigél, Blanka
Nem tetszik: Lotti és Hédi (becenévnek nagyon aranyosak, de teljes névnek nekem furcsák), Virág, Hedvig, Bella, Zselyke, Pálma, Hajnalka
A többi elmegy, de különböző okok miatt biztos nem adnám őket.
Sára,Liza, Luca, Zsófia, Szófia, Kinga, Kira, Regina.
Szerinterm a Regina a legszebb. Különleges és ritka.
Virág
Abigél
Zsófia
Zita
Viola
Kinga
Pálma
Tetszik, adnám is: Flóra, Hanna, Viola, Alíz, Adél
Biztosan nem adnám: Liza, Lotti, Hédi, Bella, Zoé, Zselyke, Judit, Kira, Blanka, Pálma, Hajnalka - egy részüket azért nem adnám, mert idegenesek, egy részüket azért nem, mert nem szeretem az önállósult becenév formát (pl. Hédi becenévként tetszik, de Hedvig formában adnám, csak sima Hédiként nem), a többit meg azért nem, mert személy szerint nem tetszenek.
A többi számomra vállalható, némelyik tetszik is, de nem adnám, mert vannak jobban tetszők.
Amelyeket én adnék lány gyermekemnek:Lotti,Abigél,Eszter,Zselyke,Viola,Jázmin.
Amelyeket én nem adnék,de egyébként teljesen vállalható,szép nevek:Anna,Hanna Nóra,Dóra,Sára,Virág,Liza,Luca, Alíz,Adél,Hédi,Petra,Flóra, Bella,Zoé,Zsófia,Szófia,Kitti, Rita,Zita,Fanni,Judit,Kinga, Kira,Blanka,Regina,Fruzsina, Hajnalka,Bernadett,Edina.
Amelyek egyáltalán nem tetszenek:Hedvig,Pálma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!