Melyik név tetszik a felsoroltak közül?
9-es a Death Note-című animére utalt; ott van Kira, aki talál egy ilyen halálos noteszt, stb. Szóval én értettem; ezért fölpontoztam, de valszeg nem mindenki értette volna, ezért ide írtam.
Amit én adnék; bár nemtom, ez miért mérvadó:
Anna, Nóra, Lotti, Alíz, Adél, Abigél, Hédi/Hedvig, Eszter, Petra, Szófia, Zita, Fanni, Judit, Kinga, Blanka, Jázmin, Regina, Hajnalka, Bernadett, Edina.
Egyébként az is fiús, csak már álmos voltam, és nem akartam bővebben kifejteni; hogy inkább Hedviga-t adnék, vagy valami hasonlót, amin látszik, egyből lerí, hogy női név, és lehet Hédinek becézni. Az Adélra meg rögtön reagálni akartam; hogy odaírtam, mert azt az elején nem vettem észre; hogy még az is ott van a felsorolásban; valamiért elsiklottam fölötte;és mindenképpen jelezni akartam, hogy azt semmiképp nem adnám, az tévesen maradt ott; amikor bemásoltam,és elkezdtem kitörölgetni.
12 . voltam újra. Akkor meg az ment ki a fejemből, hogy a Hedviget is akkor azzal együtt kellene kommentálni, mert így nem lesz jó, nem lesz szintben a kettő; de szóval a Hedviget, Hedvig formájában nem adnám; Hédiként meg nekem túl becenévszerű; szóval a Hédit variálnám át valahogy úgy, hogy ne a Hedvig legyen az alap név, hanem valami nőies, ha nőnek lesz a név; és akkor úgy adnám.
pl ilyeneket találtam ki múltkor
hedvinda hedvinella hedvinélia, hedví(n)dia/tia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!