Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálás. Mindent...

Hozzátáplálás. Mindent magad készítesz el, vagy veszel bébiételt is?

Figyelt kérdés

2022. máj. 26. 14:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy attól szaranya utolsó!
2022. máj. 26. 16:24
 12/22 anonim ***** válasza:
48%

Mindent én készítettem nekik ☺️

Sem tápszert ,sem tejpepeket, sem üveges bèbiètelt nem vettem soha nekik. De még gyümölcs levet sem.

( Ezt is èn csináltam )

De ez azért a ritkább. Nyugodtan vegyél ha úgy érzed vannak napok amikor szükséged/ szükségetek lehet rá.

2022. máj. 26. 17:38
 13/22 anonim ***** válasza:
86%

Csináltam így is, úgy is.

A nagy rossz evő volt, neki a kezdeti próbálkozás után inkább többségében vettem.

A kicsivel blw-ztünk, soha nem evett boltit.

2022. máj. 26. 18:05
 14/22 anonim ***** válasza:
35%

ha még egy gyerekem lesz, soha nem fogok még csak a közelébe se menni a bolti, de az otthoni püréknek se. nálunk óriási szívás és hónapok küzdelme volt mire elfogadta a darabosat.

blwzni fogunk az tuti.

2022. máj. 26. 18:16
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
80-20% arányban bébiételt kap. Nincs időm főzni mellette, csak amikor nagyobbat alszik délelőtt.
2022. máj. 26. 18:33
 16/22 A kérdező kommentje:

Bevallom nekem is az időhiány az elsődleges. Bőven elég, hogy magunknak főzzek, a többi időben meg vele vagyok, ha alszik, akkor meg takarítok, stb.

Minden tiszteletem azoké, akik meg tudják házi kajával oldani.

2022. máj. 26. 19:56
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem belőlünk élt a gmundeni HIPP gyár a fiam 5 és kb.18 hónapos kora között. 🙈 Imádta az üveges babakajákat. Nálunk is nagy sláger volt az almás-banános-kekszes. De a körtés-szilvást meg a spagettiset is imádta. Főztem házi kosztos is, de valahogy a bolti jobban ízlett neki. De persze csak a Hipp. A többit kb.kiköpte.

A lányom meg konkrétan nem fogadta el a pépes állagot. BLW-ztünk, pedig azt se tudtam akkor, hogy létezik ilyen.

2022. máj. 26. 21:42
 18/22 A kérdező kommentje:

Hipp, esetleg dm saját márkás.

Kecskeméti, univer nem annyira kell.

2022. máj. 27. 06:13
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

BLW-ztünk, mindig volt olyasmi a mi ètelünkből, amit ehetett. Ha az aznapibòl nem, akkor ez előző napibòl maradt, vagy kapott valami zöldsèget, gyümölcsöt helyette.

Sosem főztem neki külön ès sosem vettünk üveges bèbiètelt.

2022. máj. 27. 09:00
 20/22 anonim ***** válasza:
62%

1-es vagyok. Általában úgy főztem, hogy több adagot. Egyet evett aznap, a többit lefagyasztottam tejgyűjtő zacskóban. Nyilván csak azt, ami fagyasztható. Pl a krumpli nem az. Így nem kell napikig ugyanazt enni, de pl egy hét múlva, csak kiolvasztod, és kész a kaja. A húst megsütöd/főzöd, leturmixolod, majd mehet jégkocktartóba. Amikor csinálsz főzeléket, csak beledobsz egy-két kockát.

A gyümölcsnél meg megeszem a maradékot.

2022. máj. 27. 14:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!