Hozzátáplálás. Mindent magad készítesz el, vagy veszel bébiételt is?
Mindent én készítettem nekik ☺️
Sem tápszert ,sem tejpepeket, sem üveges bèbiètelt nem vettem soha nekik. De még gyümölcs levet sem.
( Ezt is èn csináltam )
De ez azért a ritkább. Nyugodtan vegyél ha úgy érzed vannak napok amikor szükséged/ szükségetek lehet rá.
Csináltam így is, úgy is.
A nagy rossz evő volt, neki a kezdeti próbálkozás után inkább többségében vettem.
A kicsivel blw-ztünk, soha nem evett boltit.
ha még egy gyerekem lesz, soha nem fogok még csak a közelébe se menni a bolti, de az otthoni püréknek se. nálunk óriási szívás és hónapok küzdelme volt mire elfogadta a darabosat.
blwzni fogunk az tuti.
Bevallom nekem is az időhiány az elsődleges. Bőven elég, hogy magunknak főzzek, a többi időben meg vele vagyok, ha alszik, akkor meg takarítok, stb.
Minden tiszteletem azoké, akik meg tudják házi kajával oldani.
Szerintem belőlünk élt a gmundeni HIPP gyár a fiam 5 és kb.18 hónapos kora között. 🙈 Imádta az üveges babakajákat. Nálunk is nagy sláger volt az almás-banános-kekszes. De a körtés-szilvást meg a spagettiset is imádta. Főztem házi kosztos is, de valahogy a bolti jobban ízlett neki. De persze csak a Hipp. A többit kb.kiköpte.
A lányom meg konkrétan nem fogadta el a pépes állagot. BLW-ztünk, pedig azt se tudtam akkor, hogy létezik ilyen.
Hipp, esetleg dm saját márkás.
Kecskeméti, univer nem annyira kell.
BLW-ztünk, mindig volt olyasmi a mi ètelünkből, amit ehetett. Ha az aznapibòl nem, akkor ez előző napibòl maradt, vagy kapott valami zöldsèget, gyümölcsöt helyette.
Sosem főztem neki külön ès sosem vettünk üveges bèbiètelt.
1-es vagyok. Általában úgy főztem, hogy több adagot. Egyet evett aznap, a többit lefagyasztottam tejgyűjtő zacskóban. Nyilván csak azt, ami fagyasztható. Pl a krumpli nem az. Így nem kell napikig ugyanazt enni, de pl egy hét múlva, csak kiolvasztod, és kész a kaja. A húst megsütöd/főzöd, leturmixolod, majd mehet jégkocktartóba. Amikor csinálsz főzeléket, csak beledobsz egy-két kockát.
A gyümölcsnél meg megeszem a maradékot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!