Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Jelenleg 6 étkezéssel számolok: reggeli tízórai ebéd uzsonna vacsora éjszakai evés. Fél éves korig csak anyatejet kapna, akkor kezdenénk a hozzátáplálást, illetve még csak kóstóltatni. Egy éves korára váltanánk ki tízórait és uzsonnát, másfél éves korára ebédet, kéz éves korára reggelit és vacsorát is. Persze igazodni fogok az ő igényeihez, de ezek a tervek.
2022. máj. 23. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

1 évesen minden kivolt váltva. Hová húzod 2 éves koráig?

Este reggel kapott tejitalt,vagy meg itta vagy nem.

2022. máj. 23. 23:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Pont azért gondoltam így elsőre, mert többször olvastam olyan kérdést, hogy nem eszik a gyerek, ezzel a tervvel, ha alapból nem ártok vele, akkor biztos nem fogok ilyenek miatt pánikolni. De mint írtam, igazodni fogok az ő igényeihez, ha több kaját ker és kevesebb tejet, oké, ha másik étkezést váltana ki hamarabb, az is oké.
2022. máj. 23. 23:53
 13/13 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj ezzel a tervel, hogy lehet a cici miatt nem akkar enni, és amíg kéznél van ok, de mi lesz ha közösségbe megy?
2022. máj. 23. 23:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!