Sós babacsinta receptet ismertek,vagy valami hasonlót? Egyedül krumplisat találtam. Mi ilyen hadonlóan puha dolgot tudnák készíteni a babámnak?
Figyelt kérdés
tegnap 02:55
1/2 anonim válasza:
Én tojást felvertem villával, tettem bele pici zöldfűszert, reszelt sajtot, és vajon kisütöttem. Ha nem sütöd túl, akkor jó puha marad, és fel lehet tekerni palacsinta alakúra, én úgy szeleteltem fel neki. De szerintem recept nélkül is bármit lehet keverni bele. Sütőtököt, répát, karfiolt, brokkolit, cukkinit. Lehet csinálni hozzá padlizsánkrémet, azzal megtölteni vagy mártogatni bele. Nem hiszem, hogy nagyon pontos arányokat kellene tartani, a krumplis receptet nyugodtan módosítsd bármilyen zöldséggel.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen igazad van. Én még nem merem csak úgy felszelni,most tanul enni,pici falatokat adok
tegnap 10:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!