Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Valaki elmagyarazna, hogy...

Valaki elmagyarazna, hogy miert neznek ki az anyukak mert a masfel (!!) eves gyerekem nem eszik turorudit, tejszeletet, meg egyeb szemetet? Ez valami divat naluk, hogy hogy tegyuk tonkre a gyerek egeszseget mar ilyen kiskorban ?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 12:57
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
79%
Mindenki hülye, mert szembejön veled az autópályán, ugye????
2022. márc. 1. 14:44
 22/38 anonim ***** válasza:
82%

Felnőttben sem bírom elviselni, amikor valaki kikéri magának, hogy ő csak vegán meg mit tudom én milyen mentes cuccokat hajlandó megenni, mert amit mi eszünk, szemét.

Munkahelyen is van ilyen, hiába próbáljuk kínálni pl egy-egy benti szülinapon, névnapot süteménnyel, mintha heroint adnánk neki.

Mintha attól az egy alkalomtól 20 kilót hizna a segge meg instant cukorbeteg lenne.

Az ilyen emberek ezt az egy dolgot tudják kontrollálni az életükben, mást nem.

Semmi baja nem lesz a gyerekednek, ha ádáz neki kéthavonta egyszer egy túrórudit, ráadásul abból is van már cukormentes. Örülni fog neki. Próbáld ki. Nem emiatt nem fogja az édességet zabalni, ha teljesen tiltod, később annál jobban kell neki.

Másrészt meg ne fényezd magad. Pontosan tudod, hogy miért “néznek ki”: mert furcsa, a többség által nem elfogadott dolgot csinálsz. Ide csupán azért írtad ezt le, hogy megerősítsünk: igen, szuper tudatos csodamami vagy, mindenki más gyilkos és azok gyerekeinek ki fog rohadni a foga.

2022. márc. 1. 15:03
 23/38 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk volt az oviban/iskolában egy ilyen bio anyuka, senkit nem érdekelt, hogy ő mit ad vagy nem ad a gyerekeinek, az volt idegesítő, hogy folyton osztotta az észt, hogy az ő gyerekei meg sem ennének ilyen szarokat. Mindeközben a gyereke az ovis farsangon meg évzáró ünnepségen titokban falta a sütit az asztal alatt, rettegve, hogy az anyja meg ne lássa.
2022. márc. 1. 15:58
 24/38 anonim ***** válasza:
86%

A kornyeztemben pont fodritva van, hogy engem néznek le, azok akik nem adnak turorudit, en meg adok. Persze ezek csak anyukák innen onnan,alig ismerjük egymást. A barati koromben is van, aki abszolut semmi cukrosat nem, sot sosat sem, de nem iteljuk el egymast. Az en gyerekem eszik egy kis sos pufit, addig az ove meg repat ragcsal, nincsen ezzel semmi gond. Mar eleve a kerdesdbol sut, hogy baromira te vagy, aki lenezi a masikat, mert o nem mindenmentes házi babakekszet ad, hanem egy dörmit. Tenyleg azt gondolod, hogy ezert valaki tonkreteszi a gyereket?

Én nem vagyok hive a sok csokinak stb., de abszolut nem is tiltom es barmit megkostolhat a gyerekem. De amint irtam, ismerek olyat, akinek 3 eves a gyereke es soha egy kindertojast nem evett, mert ők ezt igy latjak jónak. En pedig nem,de emiatt nem fogok lenézni.

Ugyanolyan ez mint peldaul mikor valaki lenezi a masikat, mert tapszert ad es nem anyatejet es meg lehetne sorolni a kismillió ilyen példát.

2022. márc. 1. 16:03
 25/38 anonim ***** válasza:
93%
Nem a túró rudi a gond, hanem ez a nagyképű, kioktató, flegma stílus, amivel nyomod, hogy "én nem teszem tönkre a gyerekem egészségét". Gondolom élőben is ilyen vagy, ezért utálnak. Meg is értem.
2022. márc. 1. 16:11
 26/38 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem jogosan néznek ki, én is kinéznélek... Te ilyen "ki, ha nem én" anyuka vagy, aki azt hiszi, tökéletes. Igen, mindenki egy sátánfattya, aki tejszeletet ad a gyerekének és ezzel mérgezi. Hát te egy világi nagy barom vagy.
2022. márc. 1. 16:22
 27/38 anonim ***** válasza:
47%

Nálunk senki sem nézi le a másikat. Nálunk nincs semmi édesség. A faluban összesen 10 család van, ahol napi 1x kapnak édességet, de ők direkt nem olyankor adják nekik, amikor más gyerekek is ott vannak (tiszteletben tartják a többiek döntését és nem akarják a gyerekeket elcsábítani nasival).

Amúgy nagyon sok olyannal találkoztam, ahol az anyuka kiakadt, amikor megtudta, hogy nem egészséges a Kinder csoki/tejszelet, mivel azt hitte nem probléma, mert gyerekeknek készül... Szóval az is gyakori, hogy valaki úgy árt ilyennel a gyereknek, hogy nem is tud róla. Van olyan anyuka, aki a 6 hónapos gyerekének a tejszeletet adta mindig uzsira...

Az édesség minimális mennyiségben (mikuláskor 1 kis csokimikulás vagy húsvétkor 1 kis csokinyuszi) nem nagy probléma szerintem kb 2-3 éves kortól. Ha évente 1-2x van ilyen, akkor nem ebbe fog a gyerek belehalni. Közösségbe bekerülésnél gyakori, hogy időszakosan kapnak ott édességet. Szóval tiltani nem lehet egész életében.

2022. márc. 1. 18:28
 28/38 anonim ***** válasza:
72%

Sajnálom az ilyen gyerekeket.

Nem azért mert nem kapnak ilyen oyan édességet. Hanem mert sosem tanulják meg tőletek mindent tiltó szülőktők, mi az a mértékletesség, az aranyközépút.

Majd ha közösségbe megy ott meg majd falási rohamai lesznek ha hozzájut.

Aki meg azt hiszi, hogy a dzsudiszupi bió nasik egészségesek... 😅😂 Hát nem.

2022. márc. 1. 19:01
 29/38 anonim ***** válasza:
49%
Egészséges, a lóphaszt az... Az ilyen fel sem fogja, hogy pont attól lesz cukorbeteg a gyereke, hogy nem kap cukrot. A szervezetnek szüksége van cukorra, ha nem tud inzulint kiválasztani a vérből, akkor lép fel a cukorbetegség. Az ilyen idióta olvashatna néha egy kis szakirodalmat a gyereke megnyomorítása helyett. Gyümölcsöt sem eszik? Az is nettó cukor, a gyümölcs-zöldség héja vegyszerrel kezelt, a mindenféle bioként eladott cuccban több a káros és rákkeltő vegyszer, mint a cukor. Kérdező, olvass utána, mert nagyon IQ negatív vagy.
2022. márc. 1. 19:09
 30/38 anonim ***** válasza:
65%
De nyilván egy túró ruditól fog kihalni az emberiség.
2022. márc. 1. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!