Valaki elmagyarazna, hogy miert neznek ki az anyukak mert a masfel (!!) eves gyerekem nem eszik turorudit, tejszeletet, meg egyeb szemetet? Ez valami divat naluk, hogy hogy tegyuk tonkre a gyerek egeszseget mar ilyen kiskorban ?
Azt gondolják, hogy semmi rossz nincs ebben.
Hozzáteszem engem hidegen hagy ki mit ad a gyerekének.
Én bio gyümis szeleteket, sómentes kukit, ilyesmit adok neki és engem meg azért néznek ki, hogy szegény gyerek mem kap semmi finomat..
Miért nézed le azt, aki ilyet ad a gyerekének?
Miért vagy paranoiás, hogy azt képzeled kinéznek, amikor meglepődnek rajta?
Az egy dolog, hogy nem adsz neki otthon, de attól még ha valaki kedvességből vesz egy túró rudit a gyerekednek, akkor bunkóság visszautasítás azzal hogy "én ilyen cukrozott egészségtelen dolgokat nem adok a gyereknek".
Ha mindentől tiltod hosszú távon többet fog átani, mint egy darab túrórudi a szomszédtól vagy egy szelet süti az óvodában.
Nem tudom mièrt nèznek ki èrte, valahogy túl sok bunkóval talàlkozol. Kb 2 es fèl-3 èves koràig nem kapott a gyerekem èdessèget, egy bunkò volt ennyi idő alatt, aki beszòlt.
Velünk tök kedvesek voltak a falubeli anyukàk, ha valamivel meg akartàk kìnàlni a gyerekem előtte mindig ràkèrdeztek. Sem ők engem, sem èn őket nem szóltuk meg.
Kinéznek, persze… Elképzelem, ahogy kivet magából a társadalom, amiért nem adsz tejszeletet a gyerekednek… 🙃
Inkább nézz magadba és gondold át, hogy mi lehet a valós oka a kivetettségednek, mert hogy nem az, hogy nem adsz rudit a gyerekednek, az egészen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!