Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Valaki elmagyarazna, hogy...

Valaki elmagyarazna, hogy miert neznek ki az anyukak mert a masfel (!!) eves gyerekem nem eszik turorudit, tejszeletet, meg egyeb szemetet? Ez valami divat naluk, hogy hogy tegyuk tonkre a gyerek egeszseget mar ilyen kiskorban ?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 12:57
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%
Ha élőben is ilyen nagyképű vagy, akkor egyszerűen nem szeretnek téged, ennyi (nem is csoda). Barátkozz hasonló anyukákkal, ha ők szóba állnak veled.
2022. márc. 1. 13:27
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább azt tartom valöszínűnek, hogy ámblokk a stílusoddal van probléma nem az edességekkel. Annak ellenére hogy direkt én se veszek ilyeneket, ha a játszótéren megbontanak egy zacskó kukit, vagy megkínálnak egy tejszelettel, nem fogom azt mondani hogy "én nem veszek ilyen cukros szarokat". Szóval nyugodtan megeheti. Azt viszont én se szeretem, ha valaki azzal kérkedik, hogy ő a kis Annácskájának csak a bioboltba hajlandó venni nemtudoménmilyen lisztet hogy utána ő csinálja a házi készítésű biokekszet és semmi mást nem ehet és minden gyereket sajnál akinek lecsúszottvalaha életébe egy gramm hozzáadott cukor a torkán.
2022. márc. 1. 13:42
 13/38 anonim ***** válasza:
68%
Rám is furán néznek. Nyilván nem néznek ki, szerintem ez a te részedről is túlzás, de szoktak értetlenkedni, ha esetleg bármi ilyen véletlenül szóba jön, amúgy kerülöm a témát.
2022. márc. 1. 13:42
 14/38 anonim ***** válasza:
94%
Te most csak fényezni jöttél magadat, hogy te vagy a szupermami, aki csak egészséges kaját ad a gyereknek.
2022. márc. 1. 13:51
 15/38 anonim ***** válasza:
83%
Alapvetően egyet értek veled és én sem tervezek ilyesmit adni a gyerekemnek, de a stílusod furcsa. És azért én nem gondolom, hogy aki néha ad egy túrórudit a gyerekének az egy életre tönkreteszi az egészségét, amellett, hogy szerintem sincs rá semmi szüksége...
2022. márc. 1. 13:57
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Ránézésre inkább te nézed le azokat, akik adnak a gyerekeiknek ilyeneket. :) Szerintem foglalkozzon mindenki a saját dolgával és a saját gyerekével.
2022. márc. 1. 13:59
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert valójában, az írásod alapján, te nézed le őket, hogy "szeméttel" etetik e gyereket. Nem lesz semmi baja egy kis cukortól. A mértékre természetesen figyelni kell de miért kéne megvonni? Mert van benne egy kis cukor, ízfokozó, tartósító? Na bumm. Mért, te csak otthon termesztett nyers zöldséget-gyümölcsöt adsz a gyereknek vagy még azt se, mert abban is van cukor? Mert amit a boltban vásárolsz gyümölcsöt, zöldséget azokat is vegyszerezik. Tehát ha így nézzük már az sem egészséges. Te min nőttél fel? Sokan tömték magukba a cukros, vajas, vizes, kakós stb legolcsóbb kenyért, még sem lett semmi bajuk.
2022. márc. 1. 14:07
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor tedd fel szépen magadnak a saját kérdésed, kicsit másként. Hogy, miért nézem én le a többi anyukát/apukát aki nem úgy eteti a gyermekét mint én?
2022. márc. 1. 14:24
 19/38 anonim ***** válasza:
84%

Az én 2 éveseim se ettek még ilyeneket. Engem senki sem néz le emiatt. Sőt még soha szóba se került h kinek eszik ilyeneket a gyereke 🤔

Nem lehet hogy Te vagy túlzottan lenéző inkább?!

2022. márc. 1. 14:33
 20/38 anonim ***** válasza:
88%
Persze...itt is megvan az értelmi színvonal... meg a játszón is az anyukák között. Minddnki hülye ,csak te nem. Vsgy mégis? Én azert elgondolkodnék a helyedben
2022. márc. 1. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!