Hogyan készítitek el a csirkemellet babátoknak, hogy puha maradjon és lehessen turmixolni ?
Figyelt kérdés
Megkezdük a hozzátáplálást, már 2.hete adok a babámnak vízben főtt csibemellet valamilyen zöldségpürével, de a mell főzés során nem akar finom lágyra megpuhulni. Mit csinálok rosszul ? Ugyan azt a csirkemellet használom, amiből magunknak főzök, a mi ételünk finom omlós de a babáé olyan kemény. Mitől van ez ? Hogy csináljam hogy omlós legyen ?2022. febr. 3. 14:54
1/8 anonim válasza:
Sokáig kell fôzni, ès fôzôlèvel együtt turmixolni.. amúgy a gyerekeim a felsôcombot jobban szeretik
2/8 anonim válasza:
Én fedő alatt szoktam elkészíteni pici olajon, kockákra vágva, így nem vízben fő gumisra hanem valahogy jobban. Nem erős lángon főzöm hogy piruljon.
Az olaj már be van vezetve?
3/8 anonim válasza:
Egyèbkènt amint lehetett èn is pàroltam pici zsiradèkon pirítàs után.. 1.
4/8 anonim válasza:
Én vettem Avent 2in1 bébiétel készítőt, abban pároltam, majd megfordítva turmixoltam. Mindig tök jó lett. Aztán jégkocka tartóban lefagyasztottam
5/8 A kérdező kommentje:
Még nincs bevezetve az olaj, de jövő héten készülök rá, csak még nem tudom milyen olajjal. Légkeveréses fritőzzel van tapasztalatotok ?
2022. febr. 3. 21:28
6/8 anonim válasza:
Eleve nem csirkemellet adtam neki,hanem csirkecombot.Az nem száraz.Én pici delikátos vízben főztem meg.
7/8 anonim válasza:
6
A Nátriumglutamátot jó ideig kerülni kell a gyerekeknek…
Úgyhogy ez a tipp nagyon nem jó, elején sót sem tettem, persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de attól puha nem lesz, csak ízes…
8/8 anonim válasza:
Hát 8 honapos volt mikor ezt nagyon szerette.Picit tettem bele,nem sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!